Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na sloneczko

mężczyzna spod znaku Panna

Polecane posty

Gość czekam na sloneczko

jak jest z nimi w zwiazku ;>

Gość Mistrz Horoskopu
Mężczyzna panna jest bardzo niemęski i zniewieściały. Przesadnie dba o swój wygląd, potrafi spędzić w łazience przed lustrem więcej godzin niż nawet najbardziej zadbana kobieta. Po domu chodzi w fartuszku kuchennym, a na tapecie telefonu komórkowego ma zdjęcie Cristiano Ronaldo :P

Gość hmm... powiem
na podstawie własnych obserwacji: dwóch ex i 3 kumpli. Faceci z pod Panny nie sa zniewieściali. Są piekielnie inteligentni, zawsze maja jakieś ciekawe zainteresowania, mają pomysły na spędzanie wolnego czasu. W łózku słabi:P Niektórzy faceci z tego znaku cechuje sknerstwo, ale nie wszystkich... ogólnie dla mnie, a jestem Lwicą, nadają się na kumpli, ale nie na faceta na stałe.

Gość kropkali
znam 3 panny... straszni pedanci.

Gość anonim3523
Faceci spod znaku Panny sa zajebisci tylko nie lubia tych spod znaku Lwa bo to dupki najczesciej :P

Gość anonim3523 lagodniej
Popsrostu Panna - Lew to bardzo trudne zwiazki :)

Gość hmm... powiem
Lubią, lubią Lwice... a że na nic nie ma reguły, więc nie wiadomo, czy wypali takie połączenie, czy nie... Tak z innej beczki- z większościa Marcinów się nie lubię:P a facetom o imieniu Marek zawsze się podobalam.

Gość hmm... powiem
... sa kobiety, co uwielbiaja panów Wagi, a ja uważam, ze to koszmar:P oczywiście w połączeniu ze mną... lubię Wodniki, Byczki i Bliźniaki... czasem Skorpiony, acz te ostatnie ciężki charakter maja:P

panna pasuje do - byka,raka,koziorozezca ostatecznie ryby nie pasuje do Lwa (niebo a ziemia), barana,blizniat,wagi,stzrelca, wodnika i drugiej panny

Mistrz horoskopu ty chyba jestes mistrzem w wypisywaniu glupot :P

Nie wiem ja sie sugeruje horoskopami w internecie i tam twierdza ze nie za bardzo.

ojej mi o to chodziło ze panna nie pasuje do Lwa bo to znak ognisty a baran i strzelec chyba tez wiec oni tez nie pasuja do panny ja to wyczytałąm w internecie:D

Gość moj to panna
i na pewno nie pedant, a bałaganiarz inteligenty, bystry praktyczny nie romantyczny logiczny oddany, wierny, pamiętający o urodzinach, imieninach itp rodzinny sex bez uniesien, żaru :)

Gość moj to panna
a u mnie panna i koziorozec, pasujemy, chociaz chyba byloby mi lepiej z bykiem :D

Gość hmm... powiem
hehehe, znam chyba ze trzy pary panna- koziorożec... dziwni oboje, ale się trzymają latami całemi:P kłótnie, fochy, obrażalstwo... mimo to razem

Gość tunhkaaa
Mój: inteligentny, uroczy (mający to COŚ), męski, zabawny, romantyczny, pedant (ale to róznie bywa), ma wiele ciekawych zainteresowań, towarzyski, przyjacielski, kochający, wierny, egoistyczny, bywa zarozumiały i skupiony wyłącznie na sobie chociaż nie robi tego na złość, gadatliwy, czasem niezdarny zachowujący się jak mały chłopiec, wywyższający się - och te jego ego ja jestem spod znaku Wagi, ciągle nas do siebie ciągnie, chociaż małe spory czasem się zdarzają... Waga jest zbyt roztargniona, a Panna jest punktualny i zorganizowany;)