Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kola_ola

Duży biust?...a jednak mały...

Polecane posty

Gość Kola_ola

Kobiety z nadwagą mają zazwyczaj bardzo duuuże biusty. Ja natoimiast mam bardzo dużą nadwagę i mały biust..więc tego nie rozumiem...Kiedyś słyszałam,że biust to głównie tkanka tłuszczowa...Coś jest ze mną nie tak???

Gość Przerwa między Jarkami 84
jestes tlusta swina to z toba nie tak

Gość ja tez mam nadwage
a miseczka A... wiec na to chyba nie ma reguly, kady jest indywidualny:)

Gość Kola_ola
Chyba jestem jakaś nienormalna:o Tłuszcz najbardziej odkłada mi sie w dolnych czesciach ciała a biustu zero:(:(

Gość chyba naprawdę przegrałam rzyć
niemożliwe :O podaj wymiary pod i w biuście, pewnie zły biustonosz. albo taka chujowa figura :P ja jestem chuda ( w sensie nogi, brak tyłka, wystające żebra... dobrze że mam jakiekolwiek wcięcie w talii), a mam 98 cm w biuście :O przy 72 pod :O:O:O

i wyglądam jak cycki na patyku :( zmierz się dokładnie to pomogę Ci znaleźć odpowiedni stanik :)

Gość kotka222
a moja kumpelka cudzinka ma miseczke C nie ma reguly

Gość Kola_ola
Mam chyba tylko 7 cm róznicy:o

nie można mieć miseczki C :O miseczka bez obwodu nic nie znaczy. 65C a 95C - jest cholerna różnica

Gość Kola_ola
Dałabym sie pokroić za miseczke A już nie mówiąc o B:o

Gość ale jestescie upierdliwi
chyba to moze mnie doradzisz kupilam kaganiec z GAIA taki jak kupuje czyli 75 D a cycki mi sie mecza w nim. ma tylko pizbinke i zadnych jakichs wkaldow a jakis maly jest mam 74 - 103 , ale wiekszego nie bylo, wzielam taki, bo lepszy taki niz nic a teraz maly sie wydaje.

Gość wandula corka konsula
Moze byc, że osoba przy kosci ma małe cycki. Moja kolezanka tak miała. Ja też w tamtym czasie mialam trochę sadelka. Mialysmy obie po mniej więcej 180 cm wzrostu i tak na oko 85 kilo wagi, moje cyce wygladały jak arbuzy, a ona nie miała prawie zupełnie nic. Obie schudłysmy, ja mam dalej duze cycki, choc troche mniejsze niz wtedy - a jej te cycki jakoś teraz widać; pewnie nie urosły, ale zniknęła ta cała "obudowa" dookola. Na pewno jej nie zmalaly od schudniecia. to chyba rzadkie zjawisko, ale widac zdarza się

ale jesteście - czyyyz, fatalnie :D jakim cudem upchałaś do tego tzytzki? obwód pewnie podjeżdża Ci pod samą szyję? chociaż ja kiedyś nosiłam 80D, więc :O:O powinnaś nosić angielskie 30H (65H, polskie 65...M) tak, istnieją takie rozmiary staników :) nie przerażaj się miseczką - wraz ze zmniejszaniem obwodu trzeba powiększać miskę, żeby móc pomieścić w niej ten sam obwód w biuście... uff, namieszałam, ale radzę poszukać na allegro i przygotować się na to, że cyc w miszeczkach jeszcze się powiększy, bo odpowiednio ciasny obwód spowoduje migrację tłuszczyku spod pach i spod cyców w cyce, czyli do miseczek. zapraszam też na Lobby Biuściastych i Stanikomanię, jeśli chcesz, to podam linki :)

Gość Kola_ola
Przez dobry stanik biust sie powiększa?

no co ty gadasz? jakie 65 , chcesz mi zebra wyciac czy jak? upchnelam tzytzki, bo jakie bylo wyjscie? na allegro szukac? podaj warte firmy, ale bez szalenstw, bo mnie nie stac:D te linki wrzuc, zagladne

???? sie nie doczekam chyba na chyba

nie, przez dobry stanik biust rozsmarowany pod pachami, pod biustem i na plecach wraca na miejsce :) ja mam 72 pod i zapinam się czasem nawet w 60-tce. materiał stanika jest rozciągliwy i tylko gdy będzie odpowiednio ściśle przylegał, może podtrzymać biust. to tak jak plecak turystyczny - ciężar spoczywa nie na ramiączkach, a na pasie (obwodzie). polecam freyę (freya). tańsza jest curvy cate, a z polskich - melisa. http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html http://stanikomania.blox.pl/html polecam wnikliwą lekturę :)

czasem czlowiek zyje w takiej niewiedzy:P dzieki kobieto. przejrze:) zastosuje sie do rady, tylko czy aby bede mogla oddychac jak sie w cisne w te 65 cm:O teraz tak sobie macam i chyba masz racje:( te 75 jest dosc luzne a buleczki chca skorzystac i dolem sobie wyskoczyc:(

:D o i sie uniosla:) przepraszam :) i wiesz 👄 za przysluge

Coz... wydaje mi się, że jakbyś się odchudziła to biust wydawał by się nieco większyc, widać masz budowe gruszki, malo na gorze duzo na dole.