Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madga123450

Głupia sytuacja. Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość Madga123450

Witam. Otóż mam taki problem.Wróciłam dziś z pracy wcześniej niż zawsze. Weszłam do pokoju córki a ona leżała na łóżku i się masturbowała przy filmach z internetu. Nie wiedziałam co zrobić powiedziałam przepraszam i wyszłam ,potem słyszałam że płacze chyba jest jej wstyd. Ja zresztą nadal nie wiem co z tym począć jestem wstrząśnięta i czuje się nie swojo. Z drugiej strony wiem że dojrzewa, poznaje swoje ciało... Jeszcze z nią nie rozmawiałam na temat seksu to moje pierwsze dziecko, moja mam nie rozmawiała ze mną na te tematy więc ja sama nie wiem jak mam to zrobić. Córka ma 14lat. Prosze o poważne odpowiedzi.

Najzwyczajniej w świecie powiedz jej, że to jest normalne i że wszyscy to robią. Nie ma się czego wstydzić. I obiecaj jej, że od teraz, przed wejściem do jej pokoju będziesz pukać:)

wow. jestem facetem ale gdyby moja mama mnie przylapala na czyms takim to starczyloby mi gdyby przyszla, przeprosila ze weszla bez pukania do mojego pokoju (vel nie poczekala az powiem zeby weszla), powiedziala ze nie ma sie czego wstydzic, ze to naturalne i ludzkie i ze niczego nie zmienia to miedzy nami.

Gość Madga123450
dziękuje za odpowiedzi , chyba tak zrobię

Gość quality-street
Z dwojga złego lepiej,że robi to sama, niż żeby się zabawiała z kolegami.

Gość Madga123450
Nie no oczywiście , seks z chłopakami to na pewno za wcześnie.

Gość r u kiddin me
to tobie ma byc glupio ze bez pukania weszlas. wyjasnij, powiedz ze to naturalne i nie ma problemu, bo jeszcze w jakies kompleksy wpadnie i jej facet za 10 lat bedzie za to placil jeszcze swoimi kompleksami.

Gość quality-street
podaj fotke curki to zwale sobie tez konia

Gość quality-street
ile curka ma lat? dawaj ta fotke bo juz czekam z fujarom w rece

Gość Madga123450
Przecież piszę że jest mi nie swojo w tej sytuacji. Ale czy to nie za wcześnie ? Czy może powinnam jej zabronić i powiedzieć że to złe?

Gość quality-street
powinnas to zrobic z nia i mi przeslac foki, lubie patrzec na takie kurewki! Powiedz curce ze dam jej 20 zl jak zrobi mi loda

Magda, a jak jej zabronisz to myślisz że przestanie? ;) Ty bys przestała? :D Dziewczyna dojrzewa i radzi sobie jak może. Niestety dzieci rosną a dla Ciebie pewnie nadal jest malutką córeczką, którą dopiero co musiałaś przewijać :)

Gość Madga123450
Tak i boli mnie fakt że do tej pory była małą czystą dziewczynką, A teraz zacznie dotykać tego brudu.

Tylko nigdy nie używaj przy niej słowa "brud". My wiemy, że nie zawsze jest cudnie i pięknie. A Ona powinna w to wierzyć, zanim przekona się, że bywa różnie. Takie przeżycie dla Ciebie równiez jest lekko traumatyczne. Bądź sama dla siebie dzisiaj miła:) Trudno zam zaakceptować fakt, że nasza mała Niunia jest kobietką;) Są dwa wyjścia: albo będziesz taka, jak nasze mamy. czyli temat "s" to temat tabu. Albo, staniesz się, nie tyle autorytetem (to nie jest możliwe), co osobą godną zaufania. I wtedy, niezaleznie od sytuacji i pory, Ona zawsze najpierw do Ciebie przyjdzie. Żeby opowiedzieć, zapytać, wypłakać się w mankiet (tfu, oby nie musiała nigdy płakać...) Rozmawiaj z nią, tak, jakbyś była w tej chwili jej najlepszą przyjaciółką.

Gość zoska z dywanem
i nie zapomnij archiwum wykasowac, bo jakzobaczy ze rady na kefe szukalas to obciachowo troche i malo wiarygodne beda twoje teksty

Magda, zgadzam się z tobą że córka płakała prawdopodobnie dlatego że było jej bardzo wstyd. Myślę że powinnaś jej powiedzieć że nie uważasz że robiła coś złego i że nie ma powodu by płakać z powodu tego że ją widziałaś.

Gość zoska z dywanem
o prosze, fan rydzyka przyszedl na forum :(

Gość do ojca rydzyka to raczej ty
MAGDA na tym forum to ty raczej powaznie nie pogadasz

Gość Madga123450
Na pewno chce by czuła we mnie oparcie i przychodziła ze swoimi problemami. Nie chce by szukała ( jak jej matka) porad w internecie czy u nie dojrzałych koleżanek. Ale rozmowa będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.

Mamo nastolatki i co rozmawiałas z nia? Przytul ja i powidxz po prostu ze ja kochasz a ona dorasta i to normalne:-) pozdrawiam