Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwidon

Moczenia chuja w occie

Polecane posty

Gość Gwidon

powoduje lepsze ukrwienie poprzez działanie enzymów kwasowych na ciała gąbczaste a co za tym idzie zwiększa objętość penisa

Ocet podrażni ci cewkę moczową, a ukrwienia wcale nie poprawi. Jeżeli już chcesz powiększyć pewnisa, to zalecam ćwiczenia mięśni Kegla i jelqing. Jeżeli chcesz dodatkowo rozszerzyć powierzchniowe naczynia krwionośne w skórze penisa, to zanurz go w spirytusie.

w kwas siarkowy panowie:-P zapewne przezyjecie niezapomniana chwile:-D

larwka wole mieć takiego jakiego mam niż przeżyć takie niezapomniane chwile :P

wiem wiem:-D zreszta nie wielkosc penisa czy jego grubosc swiadczy o facecie..pozdro Lewiatan

Gość niezła krejzolkaaa
penisa moczy się w occie po przejściach z prostytutka albo inną nieznaną rasowo wywłoką w celu dezynfekcji ,dezynsekcji ,deratyzacji.Metodę ta należy stosować tylko w ekstremalnych i wyjątkowych sytuacjach tak jak pigułkę postinor.

Gość znowu ci idioci tutaj

Gość Walenty32
Na fiuta nie ma sposobu. Wykosztowałem sie juz niepotrzebnie. Chyba nawet mi sie zmnijeszył. :((

Gość Walenty32
Niby faceci zdługim nosem maja mieć długie fiuty. Dziwne, bo mam nos nardzo długi, a fiuta prawie wcale. :(

Gość Walenty32
Jestem z tego powodu załamany. Nie staje mi przy kobiecie, bo wstydze sie małości.

Gość Walenty32
staje mi tylko jak oglądam programy przyrodnicze, na których kopuluje para słoni afrykańskich :(

Gość Walenty32
jak pływam w basenie to mi się on kurczy do wielkości tik-taka :-O

Gość Walenty32
:D

Gość Kobieta.....................
Panowie nie przejmujcie się. Ja zawsze myślałam ze rozmiar faktycznie ma znaczenie, ale ostatnio przekonałam sie ze to tylko głupie gadanie. Moi partnerzy byli dobrze wyposazeni, ale zaden z nich nie doprowadził mnie do orgazmu pochwowego. Tymczasem ostatnio spotykam się z jednym o małym penisie, na początku myślałam ze to będzie totalna klapa a.... miałam orgazm życia. Penisy do góry ;*

Gość Walenty32
aby poczuć czym jest miłość oralna wsadzam mojego małego walusia w rurę od odkurzacza i włączam przycisk z napisem POWER,aby zwiększyć doznania analne wsadzam sobie w otwór dupny tłuczek do mięsa i kręcę nim w cztery strony świata,a że jestem nieśmiały to dla poczucia większej intymności zamykam się w szafie z ubraniami mojej mamy

Kobieto jstes wielkaaaaaaaa!!! Panowie peniski do góry :-D dobre hihihi

Gość Walenty32
ostatnio kupiłem sobie lupę, żeby przyjrzeć się dokładnie mojemu małemu wacusiowi (bez lupy jest wielkości zapałki).