Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja chodzę w ciuchach meza

wscibscy, wredni ludzie

Polecane posty

Gość a ja chodzę w ciuchach meza

moj facet jest faszysta, jednak nie przeszkadza mi to. przyszlo lato i zaczely sie wyjazdy nad morze, noszenie krotkich rekawow.. i tu pojawia sie problem, jest caly wytatuowany, na przedramieniu ma kulę bilardową z nr 88, na plecach wiknga, i jakies tam inne hasla i obrazki faszystow, do tego jest ogolony na zero,kiedy wychodzimy na plażę ludzie otwierają te swoje wscibskie mordy, a babcie nawet komentują. Inni mezczyzni boja sie nawet na mnie spojrzec, wszyscy nabieraja jakiegos dziwnego dystansu, o co wam ludzie do cholery chodzi? czy to oznacza od razu ze ktos jest morderca bo ma tatuaze?! ostatnio dostalismy nawet mandat, pomimo ze pies byl w kagancu i na smyczy- straznik jednak stwierdzil ze pit bulla w polsce trzymac nie wolno. Mam pozwolenie na takowego psa, jest to pies z hodowli ze wszystkimi potrzebnymi dokumentami, a pomimo to wszyscy się czepiają i jego i psa. Sąsiedzi maja do nas wiecznie pretensje, ze sie boją o dzieci i swoje yorki, pomimo ze moja sunia jest bardzo przyjacielska i wychowala sie z moim synkiem, a nigdy ne doszlo do takiej sytuacji, żebym wyszła z psem bez kaganca i bez smyczy;/

Na takich ludzi nie ma rady. Niestety. Musisz zacisnąć zęby i postarać się ich olać.

Gość pompona
a weź spier-dalaj ze swoim fagasem rasistą i niezadawaj pytań tania dziwko

Gość zal zal zal
reakcje ludzi mnie nie dziwia nikt nie lubi takich ludzi jak ty i twoj maz razem z pitbullem.. maz faszysta? wszytko jasne

Gość no cóż jak sie pojawi
też bym go wytykała palcami, co za człowiek. spalić faszystów! co za debil