Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little crazyyy

lizanie pupki

Polecane posty

Gość little crazyyy

Cześć. Słuchajcie, chciałabym wiedzieć co o tym sądzicie... bardzo lubię jak misio mi liże pupke, a ja jemu i jest super;p oczywiście wszystko po wyjściu spod prysznica;p a wy lubicie?

Gość sam miod

Gość little crazyyy
Hm, nazywam tak swojego mężczyznę, bo uważam, że to słodkie;p a wcale nie jesteśmy już tacy młodzi;p i nikt mnie nie skrzywdził;p Misio to Misio;p

Gość little crazyyy
up up upa wiesz, każdy ma swoje jakieś upodobania i to jest fajne;p pewnie robisz dużo innych fantastycznych rzeczy, których nigdy nikt by nie zrobił;p ja właśnie bardzo to polubiłam i nawet często o tym myślę;p a Ty masz coś ciekawego, co bardzo lubisz??

Gość little crazyyy
może to dlatego, że jestem wariatka;p;p ale dobrze sie z tym czuje i kocham tego mojego misiaka;p

Gość mały_miś
A ja lubie lizać swoim partnerkom tyłeczki. Zwykle zaczynam od lizania cipeczki, po czym przeczodze do lizania kakałka. NIe spotkałem sie dotychczas z kobietą, której by sie taka pieszczota nie podobała. Czasem można dać megaprzyjemnośc pieszcząć palcem łechtaczkę i całować dupcię jednocześnie. Oczywiście wszystko z zachowaniem higieny.

Gość karchopka
moj kozak mi kiedys ssal oczko bylam tam czysciutka, ale mialam jelitowke i jak sie zdziwil jak wyssal mi fontanne sraczki, uff pamietajcie zeby czuc sie tam pewnie ze nic nie poleci bo bedzie niesmak