Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek z Warszawy

Styl ubioru faceta

Polecane posty

Gość Darek z Warszawy

No właśnie drogie Panie jak Waszym zdaniem powinien ubierać się facet? Sportowy? - Buty Nike, adidasa itp. - Spodnie jeansowe (luźne) czy w upały krótkie sportowe spodenki do kolan - góra Luźny T-shirt, koszulka Polo na nie bluza z kapturem A może Casual? - Buty eleganckie - Spodnie jeansowe - góra rozpinana koszula To jest luźny temat bo każdy ubiera się jak mu się podoba a nie jak komuś się podoba ;)

Gość nudziarz pierwszej wody
czapeczka i luzny dres ortalionowy a do tego biale buty adidasa

Gość
zależy od okazji :D na sportowo można ubrać się na spacer, na basen, na jogging, na wycieczkę - ale już na zakupy czy do knajpy wyłącznie casual :)

Gość sportowyyyyyyyyyyyy

nie wiem, ale mi nadal podoba się jak facet ma coś w paski na sobie, jakaś bluze czy polo czy tshirt.. ale lubię na sportowo generalnie, oczywiście zależy też od okazji

Gość ziąąąąąą
A casual i sportowy to prawie to samo. Teraz są koszule sportowe :) Ale moim zdaniem sportowy styl jest teraz trendy :)

Gość Darek z Warszawy
Niektóre spodnie dresowe są ładne. Np. seria Nike 90 :)

Gość Darek z Warszawy
Czemu na zakupy Casual?

Ale moim zdaniem sportowy styl jest teraz trendy" oczywiscie ze jest trendy !!! ale sportowy styl ŻYCIA :)

Gość
no zależy jeszcze dokąd na te zakupy... po bułki do osiedlowego sklepiku stykną i dresiki ale gdy idziesz z dziewczyną \"połazić po sklepach\" to nawet w Nikach będziesz wyglądał wieśniacko :D (moja subiektywna opinia)

Gość Darek z Warszawy
..... sportowy styl życia, który wymaga dużo poświęceń i na pewno nie przesiadywanie ciągle duzo na tym forum ;)

Gość Darek z Warszawy
Ale chodzenie po zakupach to ni jest Teatr, Kościół czy restauracja, gdzie trzeba być ładnie ubrany. Zakupy to zakupy no nie wiem ;)

Gość
Zresztą mi i tak najbardziej pasi jak facet się ubiera trochę w stylu grunge, więc pewnie jestem poza tematem... :p podobają mi się też bojówki, koszule i marynarki w pseudwojskowym stylu, ciężkie buty, sztruksy, dziergane swetry :)

Gość Darek z Warszawy
Czyli a'la metal? ;)

to nie metal bo nie ma gumek :P t-shirt z prasowanka KAT i 60 przypinek na swojej skórze :P

na zakupy w koszuli i butach? a dalczego nie w adidasach i spodenkach dzinsach? haha smieszne to :D powiem Ci szczerze, ze lubie jak facet dostosuje sie lekko ubiorem do mojego (kiedy gdzies razem wychodzimy), np. jest to bar, randka idziemy raczej na sexi/ekstrawant/elegant - ale nie taki elegant teatralny czy restauracyjny, na zakupy, na spacer do parku na luzie, spodenki, dzinsy, tshirt,sandaly, adidasy, japonki, w czym Ci wygodnie. Glupio by bylo gdybym ja wyskoczyla w eleganckiej sukience a on w adidaskach i polowce, nie uwazasz? ale teraz na te upaly tshirt czy polo i spodenki dzinsowe czy lniane/bawelniane to dla mnei okej :)

Gość
kindermetal :p emo :D sorry - nie doczytałam, myślałam, że strój sportowy to dresy + bluza z kapturem :D jeansy + koszulka sportowa na zakupy oblecą (ale nie do eleganckich butików)

ale nie do eleganckich butików)" a jak trzeba sie ubierac do eleganckich butików ? i co to są te eleganckie butiki ? :P ?????

tak jak mu pasuje. nie ma sensu sie wysilac na kogos kim nie jest. osobiscie preferuje elegancje ze szczypta buntu ( jakis krzyzyk albo medalik).

mówisz o H & M ??? bo tam mnie ostatnio nie wpuscili bo jadłem loda :p

Gość
Krzyżyk lub medalik to bunt jak cholera :D No chociaż... zależy gdzie noszony ale zakładam, że nie w pępku? ;) Regres Eleganckie butiki to takie sklepy, gdzie nie wypada włazić w dresach (no chyba, że jesteś Britnej Spirs - jej wszystko ujdzie)

Gość Darek z Warszawy
Najlepiej ubiór z Lacosty ;) Chociaż koszulki polo maja bardzo fajne jak i buty ale cholernie drogie :( Wolę Nike :D

Gość idealne nóźki
cipo&bax mają super ciuszki, chociaż nazwa może nie zachęcać:D

Gość Darek z Warszawy
A jakie tam ciuchy dla faceta są? Mi kiedyś do gustu przypadły sklepy Curry. Jeszcze lubię parę ciuchów w skate shopach ;)

Gość powiedz o...
do każdego pasuje co innego :) szkoda jedynie, ze w Polsce tak niewiele sklepów, zwłaszcza dla mężczyzn. W zasadzie dla kobiet też. Duża większość społeczeństwa woli się ubrać za parę złotych niż zainwestować w ubrania, które fakt, sporo kosztują, ale też inaczej się prezentują

Gość powiedz o...
powiem czego nie lubię: Gap cropp reserved reporter itp.

Regres Eleganckie butiki to takie sklepy, gdzie nie wypada włazić w dresach (no chyba, że jesteś Britnej Spirs - jej wszystko ujdzie) neurosa wiec wskaz mi takie ? jestem bardzo ciekaw gdzie w polsce jest butik do którego mnie w dresie nie wpuszcza ? kolezanko/kolego polska to zascianek 100 lat za murzynami jesli chodzi o kwestie exkluzywnych butików .... te wszystkie sklepy w galeriach to raczej pseudo butiki z exkluzywnymi ciuchami nie majacymi nic wspolnego z fajnymi ciuchami :P a na marginesie cipo bax to polska firma odziezowa ze ślaska polska co nie znaczy gorsza ... ale brzmiaca anglojęzycznie wiec budzi poszanowanie polskie firmy to takze ( house,reserved,big star i reporter )

Gość pytanko sranko
Regres , jesli Polska to zaścianek to i Dania i Niemcy( tam ostatnio byłam w sklepach) też, bo są te same sklepy!!!