Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wsio RYbba

Dlaczego prawie każdy facet uważa się za przystojnego, mimo że nie jest??

Polecane posty

Gość Wsio RYbba

Tez to zauwazyłyscie?

Gość kolo s
zaraz ci napisza ze kobiety tak samo ale w zasadzie to prawda bo ja jkas niebrzydka tez nie jestem:P

Ja tak samo, uśmiechają się do mnie dziewczyny na ulicy, jak jestem na imprezie to nie mam problemów by wyrwać fajną dupę, podobam się koleżankom mojej siostry, więc chyba jestem- mam jakieś podstawy by tak mówić:)

Gość nie wiem czy mam racje czy nie
tez!!!!!!!! nie rozumiem tego jak otyy maly kurdupel wybrzydza w klaskach kazda krytykuje. Jestem atrakcyjna, moze nie super miss ale dbam o siebie mam zgrabna sylwetke i ladna twarz ale znam swoje wady. smieszy mnie gdy np. zarywa do mnie czy mojej rowesnicy starszy jakis nieatrakcyjny pan w srednim wieku. To oblesne. Jak oni wogole moga pomyslec,ze bym zwrocila nich uwage? a oni tacy pewni siebie i w szoku jak kobieta ich odrzuca :? kiedys jechalam taxi z jakis starszym (ok.50lat) facetem w wulgarny sposob mnie podrywajacym. Myslalam,ze zwymiotuje na niego. Oblesny maly grubas z brzydkim rykjem... JKeszcze na koniec mnie zmierzyl jakby chccial mnie na miejscu wyruchac :/ oblesne ://///////////////////////////////////////

Gość WaniliaPyszna
zgadzam sie z autorka

Gość
Najwiecej dodaja sobie te kurduple!

Gość nie wiem czy mam racje czy nie
".....Ja tak samo, uśmiechają się do mnie dziewczyny na ulicy...." -> to jest straszne faceci tak mysla :///// nie mozna sie usmiechnac by byc mila bo zaraz mysla : o suczka leci na mnie jestem fajny. Trzeba miec kamienna twarz bo sie zaraz jakis doczepi ://///////////////

Gość tiaaaaaaa widze to
kowalski wygląda jak szympans i całymi dniami siedzi w necie, dziewczyny tez nie ma bo jakos żadna go nie chciała (on by i na przerw sie skusił :D nie dość że brzydcy to i mitomani

tiaaaaaaa widze to jakbyś chciał wiedziec to ostanio uprawiałem seks dzisiaj mimo, że nie mam dziewczyny, a z resztą nie obchodzi mnie co myśli o mnie jakiś koleś z sieci, pozdrawiam :)

Gość ludzie po co wy
mówicie coś o sobie skoro znacie się z tylko z tego topicu ewentualnie fomrum

Wiesz Precise tutaj tak jest, jak jakaś ładna dziewczyna wstawi swoje zdjęcie to oceny, to od razu jest zjechana przez inne- po prostu zazdrość. Tak samo jak ktoś powie, że na przykład dużo zarabia, albo ma po prostu szczęśliwe życie, prawdą jest, że dużo jest tutaj osób zakompleksionych, zazdroszczących innym. Ja to się tym nie przejmuję i tak Ci ludzie mnie nie znają i odwrotnie, internet to jest internet.

Gość kolo s
wiesz co mialam takie sytuacje ze facet smial sie z mojgo wygladu ja sie odgryzalm jego mina bezcenna myslalma ze sie poplacze faceci gorzej znosza uwagi na temat swojego wygladu niz kobiety