chyba naprawdę przegrałam rzyć 0 Napisano Lipiec 3, 2009 W skali od 0 do 10 :-) Szukam sandałów na lato i wynalazłam takie cóś - voila!: http://tnij.org/dqdl Jestem WYSOKA, więc obcas odpada, mam wrażliwe stopy, więc muszą być koniecznie skórzane (sandały znaczy się). W ogóle kupowanie odkrytych butów to dla mnie droga przez mękę, nienawidzę widoku stóp - zarówno własnych, jak i cudzych, takoż nie podoba mi się większość dostępnych modeli. Co myślicie o tych? Niepaskudne? (aha - mogę przymierzyć je i ewentualnie kupić je za niecałą stówkę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niee...no taa 0 Napisano Lipiec 3, 2009 o gustach się nie dykutuję... dla mnie tragiczne. 0/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niee...no taa 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
entka 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Są nijakie, ani eleganckie, ani takie codzienne wygodne... Dla mnie bez wyrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jan janina Napisano Lipiec 3, 2009 a moze te ? http://www.gangsters.pl/index.php?polec=11839 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małateżczarna 0 Napisano Lipiec 3, 2009 ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba naprawdę przegrałam rzyć 0 Napisano Lipiec 3, 2009 balerinki bez rajstop mnie obcierają czyli że nie mogę się w nich pokazać na ulicy bez narażenia na wytykanie palcami? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość winnie pinnie Napisano Lipiec 3, 2009 Moga byc moim zdaniem. A nie lubisz japonek? Jak sobie zrobisz pedicure i zadbasz o stopy to beda ladne i apetyczne i nie bedziesz sie przejmowala odkrywaniem ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska2103 0 Napisano Lipiec 3, 2009 jak masz ze 60lat i taka staromodna strasznie jestes to w sam raz dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba naprawdę przegrałam rzyć 0 Napisano Lipiec 3, 2009 nie, mam 19 lat :O jeszcze 18 właściwie... ale ubieram się w klasycznym stylu, raczej semieleganckim niż sportowym, trochę retro. nie chodzi o to, że mam zaniedbane stopy - obiektywnie rzecz biorąc, to są nawet ładne, mimo ich rozmiaru (39-40) - gładkie, z równymi, delikatnymi palcami, paznokcie też zgrabne, pociągnięte bezbarwnym lakierem. ja po prostu NIENAWIDZĘ STÓP, nawet najpiękniejszych na świecie. nie lubię jako części ciała i tyle :O japonek też nie lubię, uznaję wyłącznie na basenie - człapią :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja proponuję... Napisano Lipiec 3, 2009 sandałeczki firmy "lasocki" noszę je drugi sezon, są bardzo wygodne i nie obcierają :D też jestem wysoka i zawsze szukam płaskich butów znalazłam takie jak ja mam na allegro, ale byłam wczoraj w ccc i wiem, że są w sprzedaży :D cena ok. 80.00 zł http://www.allegro.pl/item678662145_sandalki_lasocki_skora_venezia_rozm_39.html pozdrawiam :D a te co pokazujesz są ok, ale moje mam wrażenie, że są bardziej płaskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba naprawdę przegrałam rzyć 0 Napisano Lipiec 3, 2009 wszystkie buty od lasockiego mnie obcierają :O, chyba są za szerokie. a te mają za grubą podeszwę, są w ogóle jakieś takie ciężkie... nie za bardzo mi się podobają :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba naprawdę przegrałam rzyć 0 Napisano Lipiec 3, 2009 (no i nie jestem aż tak paskudnie wysoka, bym musiała liczyć się z każdym centymetrem - dzięki bogu! :P . mam 175 cm wzrostu...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Lipiec 3, 2009 butow mam bardzo duzo ale takich sandalkow to nawet moja mama nie nosi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjytuytutyuyt Napisano Lipiec 3, 2009 Ja też nienawidzę widoku stóp... Do tej pory myślałam, że tylko ja jestem jakaś dziwna ale na szczęście tak nie jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba naprawdę przegrałam rzyć 0 Napisano Lipiec 3, 2009 wiesz, ja też myślę o sobie, że jestem dziwna, więc być może jesteśmy dziwne obie :O ale co gorsza - mój facet lubi moje stopy, a ja za każdym razem, gdy ich dotyka, muszę uważać, by nie wylądował na intensywnej terapii z guzem albo jakimś siniakiem :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ukas20 Napisano Lipiec 3, 2009 fajne smiało sobie zamów skromne zawsze wygląda elegancko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda rosjanka 0 Napisano Lipiec 3, 2009 nie sa zle, normalne sandaly, wcale nie babcine. zadbasz o stopy i bedzie malina. koniecznie pomaluj paznokcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda rosjanka 0 Napisano Lipiec 3, 2009 a ja kocham stopki, swoje jak i inych, byle by byly zadbane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba naprawdę przegrałam rzyć 0 Napisano Lipiec 3, 2009 ruda - wcześniej napisałam tak: 20:55 [zgłoś do usunięcia] chyba naprawdę przegrałam rzyć nie, mam 19 lat jeszcze 18 właściwie... ale ubieram się w klasycznym stylu, raczej semieleganckim niż sportowym, trochę retro. nie chodzi o to, że mam zaniedbane stopy - obiektywnie rzecz biorąc, to są nawet ładne, mimo ich rozmiaru (39-40) - gładkie, z równymi, delikatnymi palcami, paznokcie też zgrabne, pociągnięte bezbarwnym lakierem. ja po prostu NIENAWIDZĘ STÓP, nawet najpiękniejszych na świecie. nie lubię jako części ciała i tyle japonek też nie lubię, uznaję wyłącznie na basenie - człapią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach