Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr.Maxx

Szybkie pytanie odnośnie składania podania

Polecane posty

Szybkie pytanie odnośnie składania podania o prace w hotelu. 1). Czy mogę złożyć podanie o prace w hotelu poprzez internet czy lepiej by było zanieść na papierze? 2). Czy np. wysyłając takie podanie przez internet jak mam to napisać? -list motywacyjny i dodać do tego załącznik z CV - w tytule wiadomości napisać Podanie o Prace? proszę o szybką odpowiedź

Gość googo
podanie o prace a list motywacyjne to dwie różne rzeczy, podobne ale różne. Moze złozyc przez internet ale nie zaszkodzi również zanieść osobiscie. Wiem z własnego doświadczenia ze takie składane osobiscie sa inaczej rozpatrywane niz przez neta, widac wtedy ze ci zalezy bo pofatygowalas sie osobiscie, poza ty mozesz zrobic od razu dobre wrazenie( lub zle)

Gość googo
w załączniku list motywacyjny i Cv w tytule np. podanie o prace lub stanowisko o jakie sie ubiegasz a w tresci witam uprzejmie zgłaszam chec w procesie rekrutacji na stanowisko..... Załaczam swoje cv i list motywacyjny, gdyby moja oferta zainteresowała Państwa zgłaszam gotowość do przybycia w wyznaczonym przez panstwa terminie z powazaniemXXX

Gość googo
zgłaszam cheć uczestniczenia w procesie itd.* sorki zjadłam jedno słowo:)