Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamłoda...

BOLĄ MNIE JAJNIKI , POMOŻECIE ?

Polecane posty

Gość zamłoda...

więc tak. Biorę tabletki yasminelle, pomieszałam ostatnio trochę, zrobiłam przerwę 6 dni, zamiast 7, i nie jestem pewna czy w ostatnim miesiącu wzięłam 21 tabletek, czy też 20. tydzień temu w piątek zaczełam nową paczke, byłam z chłopakiem nad jeziorem na 10 dni, współżyłam z nim codziennie, nigdy nie kończy we mnie ale pare dni temu troche we mnie zostało bo nie zdażył wyciagnąć. Od 6 dni bolą mnie jajniki i sikam częściej niż zwykle, jestem też troche przeziębiona, czy to od tego. ? Czy objawy ciąży w takiej postaci mogły sie pojawić po kilku dniach ? schizy juz mam.

Objawy na pewno nie pojawiłyby się po tak krótkim czasie. To jest niemożliwe. Przecież bierzesz tabletki, więc nie ma podstaw by to była ciąża !

Gość zamłoda...
tak, niby racja, ALE jeśli wzięłam w poprzednim miesiącu 20 tabletek, ? o jedną za mało ? pomieszało mi się bo mama wyrzuciła mi pół opakowania tabletek, myślała, że są puste.

Gość zamłoda...
i współżyłam w koncowkę okresu, też we mnie nie konczył. ale nigdy nie miałam tak nieustannego bólu jajnikow, dlatego schizuje:(

Gość kafeteryjanka10000
nie wiem, mnie od miesiaca bola jajniki, a wlasciwie miednica i ledzwie, nie mam pojecia co to

Gość zamłoda...
więc jak myslicie , moglam zajść przez te tabletki ze wziełam o 1 za mało ? i na pewno po kilku dniach nie pojawiły by sie takie objAWY?

Gość zamłoda...

Gość mcmer
Co my to wróżki test ciążowy i spokój albo na 9 miesięcy albo do następnego plamienia pomiędzy opakowaniami

Gość zamłoda...
o boze ; ((( wpisałam w google i duzo osob pisało ze w ok po tygodniu od zaplodnienia bole jajnikow i wzdecia, a ja tak mam ; ((((

Gość zamłoda...

Gość qqqqqqqqqqqqql

Gość kasssiiiikkkk
rob test i bedziesz pewna;)Dziecko to cos pieknego-bedziesz szczesliwa:D