Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana553

Problemm ?

Polecane posty

Gość Zakochana553

Mam problem, tzn.. Dla niektorych moze wyda sie to smieszne, ale mi do smiechu nie jest.. Mam 163 wzrostu, poznalam fantastycznego chlopaka, swietnie sie dogadujemy, jest inny niz kolesie ktorych znam, od listopada codziennie ze soba piszemy na gg albo smsy.. Od jakiegos czasu sie tez zcesciej spotykamy, bywa ze jednego dnia widzimy sie 6 h, czasem nawet dluzej.. Mam 17 lat, a on ma 19.. Tyle, ze jest nizszy odemnie.. Nie duzo bo moze jakies 2cm.. Ale to jednek widac.. Do tego kocham chodzic na wysokich szpolkach, i nie chce z tego rezygnowac.. No i wolalabym meic wyzszego od siebie faceta.. Ten wzrost troche mnie przeraza.. Jemu tez zalezy.. Mam tez duze powodzenie, i bardzo wielu facetow do mnie kreci, no i nie wiem co zrobic.. Pomozcie

Gość Zakochana553
????

Gość Zakochana553
Ja pytam powaznie, szkoda ze nikt nie potrafi normalnie odpowiedziec..

ale czego Ty od nas oczekujesz? że powiemy Ci: "rzuć go, bo jest niższy, a przecież facet nie może być niższy od swojej dziewczyny" czy że powiemy: "to nic, ważna jest miłośc,a nie wzrost"? To Ty wiesz co czujesz i jeżeli wzrost jest dla Ciebie przeszkodą to widocznie nic z tego nie będzie.