aagunia 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Witam. Dzisiaj zorientowałam się ze gdzieś zapodział mi się odpis recepty na Haroment. Nie chce wydawać kolejnych pieniędzy na ginekologa(chodzę do prywatnego) po to by uzyskać receptę. Co mogę zrobić? Czy w aptece maja jakaś dokumentacje czy coś takiego ? I jeszcze jedno pytanie czy lekarz ogólny może wypisać mi receptę na leki antykoncepcyjne? Bardzo prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zezowateszzcescie Napisano Lipiec 3, 2009 wystarczy isc do ogolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Lipiec 3, 2009 kazdy lekarz moze wypisac w aptece przechowuja ale bardzo krotko i watpie zeby paniom chcialo sie szukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Lipiec 3, 2009 moj ogolny wszystko mi wypisze:) Trzem kolezankom biore recepty na tabsy.Oczywiscie rozne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia88-84 Napisano Lipiec 3, 2009 tak oni maja odpis bo ja tez tak robilam a p druga sprawa dotyczaca leków anty a lekarza kierujacego rodzinnego to bywa róznie moj akurat wypisze recepte na atnty ale lekarz siostry juz nie:( a w osrodku u kuzynki podchodzi do recepcji i mowi ze chcce recepte na anty i za 2 dni ma wypisana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aagunia 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Dziękuję wiec udam się do ogólnego :) Tak tez tak sadze się paniom się nie chce szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Lipiec 4, 2009 wiesz, panie w aptece mają wystarczająco rzeczy na głowie żeby naprawde juz nie szukać Twojego odpisu. jesli został Ci on wydany do ręki to dodatkowego w aptece nie trzymają. Tobie sie wydaje że jak to, dla jednej osoby coś znaleźć - a wiesz ile takich osób jak Ty jest dziennie?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach