Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karambaaaaaaa

teledysk jacka, mozecie podac tytul?

Polecane posty

Gość karambaaaaaaa

jw, znacie tytul do piosenki w ktorej teledysku zlamane zostaja zasady grawitacji? tam gdzie si epochylaja podczas tanca? nie moge sobie przypomiec tytulu tej piosenki

Gość karambaaaaaaa
jup

Gość Majkel fan
Smooth criminal - jego najlepsza piosenka. To ją pamiętam z telewizji gdy miałam 7 lat. Patrzyłam jak strzela w plecy osobnikowi, który idzie na niego z nożem, on paruje do dziury w ścianie, dwie laski patrzą z podziwiem... nawet się nie obejrzał. Strzelił. Kto wymyślał wszystkie piosenki? On? Ale śmierci nie przewidział, a taki był chytry. Dziś doszłam do wniosku, że miał tyle długów ile kosztował jego dom, więc 50 milionów dolarów albo zaczynasz coś robić Dżako albo nigdy nie wyjdziesz z długów, co nie? Nieźle go uwalili. Ale też żył ponad stan równo.

Gość Majkel fan
Był rok około 83-84. Myślałam, ale ta Ameryka jest niesamowita. Ale skończył - mogę dziś napisać. Ale pogrzeb będzie miał w białej karocy i trumnie. Się zastanawiałam jaki kolor trumny i za szkłem go pokażą. Jak Lenina. To tylko USA.

Gość Majkel fan
No ale też wtedy się nim ostatni raz interesowałam. A teraz umarł. Za późno też. W sumie był niezły. No ale co z tego? Nic.

Gość Majkel fan
Ciekawe czy przestrzegał zasad Koranu i gdzie on w sumie mieszkał? W hotelach czy w tym ranczo? W hotelu mniej służby trzeba. Ee tam - umarł i go nie ma. Choć zdawało mi się , że na tym ranczo dalej mieszkał. Dom za 500 milionów dolarów. Niezły był. 200 piosenek, które wszyscy mieli gdzieś. Straszne.

Gość Majkel fan
On miał chałuipę lepszą niż prezydent USA. Mógł sie domyślić co będzie dalej. On i Disney...nie ma co. Disney był biały. Jednak. Ale koniec marny też. A może Dżako chciał kandydydować do Białego Domu? Ale ten dom go pogrążył. Moje zdanie.

Gość abraja
ja nie miałam g gdzieś....mam go w sercu i zawsze bede miała

Gość Majkel fan
Jak był młody i wesoły to każdy go lubił, ale jak już se zrobił te dzieci i z nimi siedział to każdy go olał. Jak zwykle. No ale przegiął równo. Dzieci z probówki. No ale dla siebie był Bogiem. Nie ma co. Psychiatry nie potrzebował. Napisali, że jak ktos mu aranżował spotkania z rodziną żeby go ratować to się darł, że go zdradzają. No nic - fajna rodzina. :( Sama lepszej nie mam. I kasa dla rodziny? Tak bym już nie postąpiła. No to sie w piecu smaży. Zapewne.

Gość Majkel fan
Jak kupił tę posiadłość to już umarł. Dom lepszy niż prezydent USA i Disney i Presley razem wzięci zapewne.

Gość Majkel fan
Choć to to jeszcze, ale jak się zaczął wybielać? Albo te dzieci... z probówki. Dobre geny. Ale po co mu dziecko mafioza? Żeby nie było za nudno?

Gość karambaaaaaaa
wize ze watek sie rozwinal, a co do tego teledysku to wiecie jak zrobili ta ostatnia scenke?

Gość abraja
majkel fan uspokój sie bo ci serce wysiądzie...mi tez jest przykro ale juz sil nie mam bo mnietak rece bola od klikania..wiem jest ci cięzko i chcesz sie wygadac wykrzyczec ja tez chce.....bo mne boli ta niesprawiedzliwosc....ale Michael nie wróci...nie żyje i nic nie zrobimy....