Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Moje dzisiejsze nocne plany diabli wzięli .....

Polecane posty

cholerka-fajnie że Ci się udało na licytacji :D Mario-możesz mnie przytulić i pocieszyć :P Brzydulo-masz rację-zdecydowanie za bardzo się poświecam dla pracy :O

brzydula- nie spotkałas sie z niemiłymi komentarzami w zwiazku z tym, ze masz swoja fote w opisie? To tak z ciekawosci. :)

cholerka jada po mnie jak tylko moga:P Ale mi to-no mi nie wisi:P Nie zyje kafe i nie identyfikuje sie z z tym co zlosliwcy pisza.Jezeli sprawi im to ulge to moga sie wyzywac:) Oczywiscie nie wszyscy sa frustratami:)

brzydula- uważam, ze jestes odważna i też ładna :) Ja raz zamieścilam swoje zdjecie na jakimś topiku i to wystarczy ;)

cholerka masz ładne usta :) (Maria-już nie jestem ale zakładając topik nie wiedziałam, czy ktoś na niego odpowie a tu proszę...same "gwiazdy") ----- i tu się z Tobą zgadzam w zupełności leniwcu :)

Maria- dzieki :) Nadal go nie ma :o Nie mam co robic. Mam do wyboru: 1) isć sie umyć 2) isc sie umyc i isć spać 3) zostac tutaj ;)

cholerka i co sie dzialo?:) Odwazna raczej nie jestem a moze i tak:) Mam silna psychike-nauczylam sie oddzielac blahostki od rzeczy istotnych:) Malo rzeczy mnie powala:) Inaczej nie dasz rady zyc.Mozna zabijac samego siebie:(

Brzydula- na szczęście ;) nikt (o dziwo) nic złego nie napisał :) nei wiem, czy Ty mnie czasem nei widziałaś :D śpiacy- wybrałam 4 opcje :d Ide sie umyć i wrócę tu :D

opóźnione trochę ale moje dzisiejsze plany też nie wypaliły :o Jak można się najebać po kilku piwach? 😭 Tak poza tym to 🖐️ :D

A ja dzisiaj butelki piwkowe w pospiechu wytargalam bo mama z wizyta na jutro sie zapowiedziala-wiesz wpadne na krotko:P mocniejsze trunki pochowala bo do jutra wypic nie dam rady:P