Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhdgfuaegfdshfbv d

NOWA PIOSENKA JACKSONA

Polecane posty

jeb :O:O:O:O wydają jego płyty,bez jego zgody i on nie ma z tego żadnego zysku😡 bezsens:O

Gość Jestem już stara baba ale...
Słucham właśnie albumu INVISIBLE... i mam łzy w oczach...

Gość mijaaaaaaaaaaaaa
jestem jego fanką od 21 lat, zaczełam słuchac w wieku 8 lat-zawsze będzie w moim sercu!!! Michael jesteś wieli dla mnie na wieki!!!!!

Gość 234904hdknf
to nie jest Jackson to jakaś podróba :D

A przy tym to już się zryczałam na maksa! http://www.youtube.com/watch?v=047P-WGkh4A&feature=related Muzyka Michaela Jacksona kojarzy mi się z najlepszymi latami w moim życiu- podstawówka i liceum...Miałam wszystkie jego teledyski nagrane z Mtv na VHS-sie... To niewiarygodne,że on nie żyje...

Gość poka Chontaz
pewnie,że to Jackson

Gość mijaaaaaaaaaaaaa
wiecie co mnie najbardziej denerwuje??? to, że zawsze wszyscy sie nabijali ze mnie, że go słucham (bo u mnie wiewcznie brzmiał!) co to za muzyka i pedofil-a teraz Ci wszyscy nagle twierdzą, że to wspaniały artysta wrobiony w pedofilię!! mam ochotę wpieprzyć im wszystkim!!! dziś mi opowiadają to co ja wiem już dawno -ludzie to sukinsyny!!! zostajesz doceniony po śmierci!!! Dla ,mnie zawsze byłeś wielki Michael!!!!!!!!!!!!!!

Gość 234904hdknf
Jestem już stara baba ale...- streetwalker to starty utwór sprzed 20 lat. odpad z albumu Bad ;-)

Jeśli tak... to zupełnie niesłusznie!:-)

Gość 234904hdknf
mijaaaaaaaaaaaaa- no też mnie to wkurza zobazc co dzieje sie w USA Pre lat temu wszysyc nabijali sie z Jackosna i chwalili Eminama jak parodiował Michaale z odpadajacym nosem i jawani z niego szydził - haha hihi ale to było fajne a teraz ci sami ludzie , zwykli zjadacze chleba jak i artysci i ludzie z branzy podpinaja sie pod smierc jacksona - to niesmaczne Ja Nigdy nie byłem fanem zbyt wielkim fanem muzy Michaele Jackosna ale nie da sie zaprzeczyć ze miał duzy talent. Szanuje go i szanowałem jako artyste bo to był POP na najwyzszym poziomie

Gość poka Chontaz
masz rację miaaaaa. nagle wszyscy pościągali wszystkie albumy Michaela i stali się ekspertami. nagle stał się dla nich nie wiadomo jakim artystą a pzred chwilą jeszcze pluli na niego i śmiali się a to z odpadającego nosa, a to z koloru skóry czy procesów w sądzie:O takie polskie społeczeństwo. ale ciekawe na jak długo tak zainteresowali się jego muzyką. zobaczymy

Gość 234904hdknf
poka Chontaz- ten problem nie dotyczy tylko Polski , patrz wyzej co napisałem

234904hdknf Nie trzeba się ogladać na Stany Zjednoczone... Wpisałam dzisiaj na Allegro hasło MICHAEL JACKSON i się przeraziłam! Co jeszcze mozna sprzedać z wizerunkiem Michaela?...Chyba juz nic... To jest przerażajace!!!!

Gość mijaaaaaaaaaaaaa
234904hdknf-zobacz co się dzieje nagle MTV sobie przypom niało, że dzieki niemu istnieje. nagle wszuystkie gwiazdy żałują, że nie miałyt zbyt dużego kontaktu!!! Tylko dla nas był naprawde ważny i tylko my go doceniamy!! teraz wszystko pod publike-biedny zagubiony Michael, schorowany, zbyt ufający ludziom itp, itd!!! Jak można?!! Pytam się!!! On był wlk i zawsze bedzie!! Tylko co to zakłamanie da??? TO ,że wybieli się parę sławnych osób?! Ci, którzy się intereowali wiedzą z kim kontakt miał a z kim bnie!! Dleczego tworzył i co mu to dawało!! Dla ,mnie był zawsze i wszędzie za czasów łokmena , kasprzaka, vhs-ów, i teraz dvd , mp3 itp! Nikogo tu nie chcę sądzić tylko ja nigdy nikogo nie poniżałam dlatego, ze słuchał muzyki, która do mnie nie trafia, szanującczyjś gust!! Ale gdy na cześc Michaela puściłam jedną z moich ulubionych piosenek usłuszałam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu od paru gości pod moim balkonem-żal normalnie na czym dziś wychowuje się młodzież!!! Michael

żal normalnie na czym dziś wychowuje się młodzież!!! I właśnie od tego im się w tych łepkach przewraca!

Wielu z tych tzw. słuchajacych innej ( ich zdaniem lepszej) muzyki, nie ma zielonego pojęcia o tym,że gdyby nie geniusz Michaela Jacksona, wiele z tych słuchaych przez nich utworów nigdy by nie powstało...

Gość to nie duma być kafeteriuszem
Nigdy nie byłam Jego fanką w tym sensie, że nie kolekcjonowałam Jego płyt, nie miałam plakatów z Nim na ścianach w pokoju... Ale Jego śmierć mnie bardzo zasmuciła. Nigdy, przenigdy nie wierzyłam w brednie, które o Nim pisali - pedofilia, wybielanie się itp. I chociaż generalnie innej muzyki słuchałam - zawsze to co On robił, jakoś do mnie trafiało. Bez kokieterii - gdy widziałam Go w tym MTV, to zawsze mi się wydawało, zawsze mnie zastanawiało, dlaczego Go tam puszczają? Przecież On nie pasuje do MTV bo jest PONAD to, jest za dobry do tej sieczki! Takiej POSTACI jak On długo, bardzo długo nie będzie. Był genialnym Artystą i takim chcę Go pamiętać. Moment, w którym odszedł, to piękny mimo wszystko moment. Nie pogrążajmy się w rozpaczy, On chyba wolał sprawiać ludziom radość a nie ich zasmucać, i to co zostawił na zawsze z nami zostanie, Jego legenda będzie żyła wiecznie.

Gość mijaaaaaaaaaaaaa
no właśnie my o tym wiemy ale oni nigdy tego nie zrozumieją!!!

Gość Ja tez stara baba jestem już
Pamiętajcie jedno! Nie mieliśmy takiego YOU TUBE ~!!!! Ani kompów, NICZEGO - NICZEGO - smutne lata 80-te :o A mieliśmy po 20 lat :o Jest rok 1983 "pojawia" się " Triller" - szał .....ileż to się czekało na Wojtka Manna który prezentował płytę w radiu ..............Grunding- juz kasety nie szpule i szok.....nie zapomnę tego nigdy a co dopiero teraz . TV, muzy sporo, You tube - klik i już się ogląda ...net -ściągnąć można wszystko i jeszcze jedno! Wiecie jak wyglądają Wasi idole.My swoich "widzimy" od niedawna :o

Gość Ja tez stara baba jestem już
I pieczołowicie do swojej śmierci przechowywać będę te cenne JUŻ CD nie tylko z M.J ale i z Queen i z Pink Floyd. Żegnaj Michael - może w niebie - gdzieś kiedyś ?????

Gość ja nie wiem jak życ
był dla mnie wsyzstkim, odkąd zobaczyłam go w 1987 roku i jego Bd słyszałam to nazwisko- Michael Jackson wtedy mówiło sie, ze najwieksza artystka jest ałla pugaczowa, ale jest jeszcze w Ameryce Michael Jackson byłam go bardzo ciekawa jak wyglada, kto to itd wlasnie w studio 102 Marek Niedzwiecki zapowiada, ze MJ wydał singiel BAD i zaraz go zobaczymy kiedy skonczylam ogladac, a przylepiłam sie do ekranu mój swiat sie zmienił jakby piorun we mnie uderzył zakochałam sie w tym chłopaku był taki piekny taki dynamiczny taki seksowny taki zgrabniutki był moim Bogiem ja mialam 12 lat on 29...nie moglam w to uwierzyc, ze tyle lat miał, bo wygladał inaczej, niz 29-latkowie- na polskich chodnikach wiec sobie mówiłam, ze Michael ma 18 hehe potem z czasem naplywały nowe pisenki z płyty Bad, fantastyczne u nas gizowska, majewska..a ja tu mam mojego Boga z czasem wiecej sie o nim dowiadywałam pozyskiwałam zdjecia i nagrania jego starsze wszystko mi sie podobało była autobiografia i moonwalker.... trasa Bad, o ktorej mowiono nawet w komunistycznym dzienniku film- dookoła swiata z Michaelem Jacksonem potem rozne relacje z grammy Black or White... i potem...... potem poczatek konca, potem rok 2005 i...2009 jego osoba pomogla mi przetrwać najgorsze chwile w moim zyciu On był wiedziałam, ze zobacze jego usmiech patrzylam na ksiezyc, to jedyne, co znalazłam, na co mogłam patrzec ja i wiem, ze on tez patrzył na ten sam ksiezyc ciesze sie, ze było mi dane znaleźć sie z nim na tym samym chodniku w Warszawie i byc na jego koncercie, widziec go blisko nie wiem, jak teraz będzie, czuje pustke, nie wiem gdzie mam isc Moj Aniol jest zimny juz go nie ma..... (teraz dotarlam do medium, prorok taki, ktory 1 stycznia przepowiedział jego smierc nazywa sie joseph tittel, mozecie wejsc na twittera) wiec moze tak musiało byc tyle chcialabym jeszcze powiedziec...