Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgugr

Kiedys .................

Polecane posty

Gość fgugr

podbaly mi sie mocno opalone dziwczyny, ale teraz panuje przesada i to nie na baraz, a na zolc z solarium ;/ za tym idzie grzywa jak u konia,dlugie i proste jak druty czarne, lub blad wlosy ... Cyce na wierzchu, szpile lub wielkie kourny, mozny makoijarz, lub czerwone poliki ... Owszem czasem wyglada to ladnie, a czasem az jest przesadzone, takie dopiete na ststni guzik, i smierdzi tandeta ... Czemu nie kreuje sie teraz wlasnego stylu, na tym polega moda, by laczyc to co na topie z wlasnymi pomyslami, a nie kopiowac wszystko, i wiecej natury powinno bc w dziwczynie , a nie ze jak sie zrobi to wyglada, a jak nie zrobiona to sie na ulicy jej nie pozna.

Gość fgugr
noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooooooooooo?????????????????????? uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppupppppppppppppppppp upppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość free woman
wisi mi to. Teraz mam czas spiewu:) nkie mody