Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiia200001ja

studia medyczne

Polecane posty

Gość aniiia200001ja

jak myslicie, czy po technikum mam szanse na medycyne , stomatologie albo farmacje, jesli sie odpowiednio przygotuje??czy juz raczej jestem bez szans???

Gość corpss
masz szanse jak najbardziej..

Gość 234904hdknf
sadzez ze tak- szkoła srednia nie ma znaczenia podkuj biologie i chemie

Gość aniiia200001ja
bardzo bym chciała, ale wiecie, inni z liceum z profilów bilogiczno-chemicznych beda mieli lepszy start w tym kierunku, a ja daleko w tyle:( poza tym martwie sie nie smialiby sie ze mnie ze ja na medycyne po technikum

Gość Avon to badziewie
mogę Ci odpowiedziec na podstawie doświadczeń mojego męża. Z tymże on skończył LO o profilu biol-chem. Gonili ich z nauką baaardzo, mój mąż uczył się dobrze ale jak przygotowywał się na egzaminy na medycynę to powiedział, ze musiał jeszcze dużo wkuwac. Na pewno po technikum będzie Ci trudno ale jak jesteś wytrwała, lubisz naukę , interesuje Cię medycyna to dasz radę.

Gość kotka222
jestem na farmacji i jest u mnie kilka osob po technikum chemicznym

Gość aniiia200001ja
ja jestem w technikum o profilu informatycznym, nie chemicznym:( jak powiedzialam znajomym o moich planach to od razu mnie wysmiali, i tak ogólnie to kazdego kogo zapytałam o zdanie-był nastawiony negatywnie,że nawet nie mam po co sie wybierac. Nie rozumiem jak ludzie mogą drugim tak skrzydła podcinac:(dzieki za wszystkie dobre słowa, przynajmniej wy mnie pocieszacie:) w przeciwienstwie do mojej własnej przyjaciółki która mi wciska ze do zadnego medycznego zawodu sie nie nadaje:(

Gość Avon to badziewie
ee tam, nie słuchaj ich... samemu też się można wiele nauczyc a młodym ludziom raczej się nie chce uczyc... wychodzą z założenia, ze trzeba isc na jakies tam łatwe studia i miec z głowy i papier w kieszeni - może dlatego tak podchodzą do Ciebie. Naprawdę jeżeli masz ambicje, wolę nauki to masz szanse :)