Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzuchataaaaaaaa

Czy facetow moga krecic ciezarne???

Polecane posty

Gość Brzuchataaaaaaaa

Gość Brzuchataaaaaaaa
Ide ulica, w osmym m-cu ciazy, jedzie koles samochodem i trabi! Mysle, 'nie zauwazyl brzucha', ale nie... Koles sie odwraca i z usmiechem na gebie wola 'hey sexy!"(sytuacja miala miejsce w Londynie). Rozwalaja mnie faceci.

Gość ja jestem w ciazy
prawie w 9 miesiacu i patrzac na siebie nie wierze,ze moge sie komus podobac :D nie jestem gruba ani pryszczata, no ale mam ogromny brzuch i jestem blada jak trup :) jak ktos sie za mna oglada to ze względu na moja piłke :)

Gość maxell
oj kręca i to bardzo większość kobiet nie zdaje sobie z tego sprawy

Jasne, że tak! Zwłaszcza, gdy facet jest wyposzczony :P Ja ostatnio spotkałam się z tekstami typu: kobieta w ciąży jest piękna, pociągająca, to symbol seksu i płodności... Te zaokrąglone kształty - brzuch, piersi... Akurat ten facet miał takie jakieś doświadczenia, że kobieta w ciąży kojarzyła mu się z o wiele większym libido, a na myśl o piersiach wypełnionych mlekiem dostawał szału :D Tak więc, dziewczyny, kompleksy schowajmy do szafy! :D

Gość a co do piersi
wypełnionych mlekiem to cos w tym jest :D moj maz dostawal dzikiej chcicy jak widzial,ze mleko kapie mi z piersi. Nawet nie podejrzewałabym,że o moze byc pociągające :D

Hehe, no widzisz... A przystawiał się do niej i też chciał pic? :P Niektórzy podobno próbują :D

Gość a co do piersi
heh no probowal :D mowil,ze slodkie to mleko jest :)

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
desperatom sie podobają:) reszcie napewno nie bo i co ma im sie podobac?

Dlaczego niby od razu desperatom? Ja jestem w 34tc i podobam się swojemu mężowi, a on nie jest żadnym desperatem, hehe :) Ciekawe, czy mój też będzie próbował mleka? Ja nigdy w życiu bym nie spróbowała, hehe :P