Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w nietypowej sytuacji

Jestem w nietypowej sytuacji

Polecane posty

Moja dziewczyna od poniedziałku ma wolne mieszkanie przez tydzień. Speclanie na ten czas poszła po tabletki anty żeby móc się kochac. Ciągle odliczała ten czas i mi nie raz mówiła co będziemy robic ile razy i gdzie, wszystko zaplanowała. Jednak problem jest taki że mnie jakoś ten seks nie kręci. Tyle zachodu i jakieś marne 2-3 sekundy orgazmu, gdzie potem mam całkowite zniechęcenie i wszystkim co jest związane z seksem? Jaki wybrnąc z tej sytuacji?

Gość helpmiplis
powiedz jej, ze masz zerwane wedzidelko i nie mozesz sie kochac bo cie bardzo boli

a czy wtedy nie powinno byc widac że krew leciała czy coś? bo jak będzie chciała zobaczyc?

Gość helpmiplis
omg, powiedz jej ze przy waleniu kapucyna sobie lekko naruszyles to wedzidelko i teraz odczuwasz bol. Nie musi byc tego widac przeciez kutas to bardzo czuly intrumnent. Napewno w to uwierzy. Powiedz jej, ze mozesz tylko oral :classic_cool:

Jestem w nietypowej sytuacji a czy wtedy nie powinno byc widac że krew leciała czy coś? bo jak będzie chciała zobaczyc? jak juz bedzie chciala zobaczyc,a Ty jej pokazesz .... to zobaczysz co sie bedzie dzialo :D i problem zniknie .... tylko jej pokaz ;)🖐️

jak nie chcesz się z nią dupczyć, to daj mi jakiś kontakt do niej, chętnie ci pomogę i zastąpię cię przez ten tydzień :)

no niechce bo mi to nie daje az tyle przyjemnosci gdyz jest tyle zachodu o tak marny orgazm.

Gość MAŁRYCY
To poswiec sie dla niej, tak jak te dziwki poswiecaja sie dla nas! Bedziesz po prostu jej dziwka, zrobisz to z milosci, bo zalatuje od Ciebie ciota.

Gość Misiek5
Jak wybrnąć z takiej sytuacji? Zrobić dokładnie to co chce dziewczyna, zrobić to na całkowitym luzie i absolutnie NIE SPIESZYĆ SIĘ. Może dopiero wtedy zobaczysz jak powinieneś zadowolić dziewczynę. Czasem warto się poświęcić dla dziewczyny a nie myśleć tylko "konsumpcyjnie". Poza tym myślę że po takich jej planach jeśli coś między wami nie wyjdzie to ona cię zostawi, więc jeśli ci na niej zależy to zrób tak jak mówiłem.

Mam się poświęcic dla niej? Dziwne bo nie raz czytałem tutaj na forum że nie można sie do niczego zmuszać.

Gość anielka0909
zasada o zmuszaniu dotyczy tylko dziewczyn a Ty jestes pewnie zwykła ciota no sory cos z Twoim popedem seksualnym jest nie tak to daj spokoj tej pannie bo biedna sie przez Ciebie kompleksów nabawi doopku...

Czyli ma byc tak jak Kobieta chce, nie ważne czy facetowi to się podoba? a w drugą stronę to już nie działa?

Gość dobra-rada
anielka i misiek maja racje przez ciebie dupku i cioto dziewczyna się nabawi kompleksów. poprostu nie dojrzałeś do seksu ,albo od walenia konia stałeś się oziębły .powiec jej jaka jest sytuacja i poszukaj sobie panienki z temperamentem zerowym wtedy może oboje bedziecie myśleli podobnie.

Nie to że nie dojrzałem tylko nie sprawia mi przyjemności a to co innego. Raz mogę się poświęcic dla niej tylko co zrobic dalej w te 6 dni. Przecież przez 6 dni głowa mnie bolec nie może. Temperament kiedyś miałem b.wysoki jednak teraz jest niski

Gość tylko pytamm
ile masz lat kolego?

23

Gość a psik
Hehehehe.... Normalnie widze, ze tu siedza ludziki ze srednia wieku 2 gimnazjum. ZADNE z was nie czyta tekstu ze zrozumieniem.... Autorowi chodzi nie o to, ze nie chce sie bzykac z ta lalka, tylko o to, ze orgazm trwa u niego 2 sekumdy. No gora 3!!! :D:D:D:D:D

Gość kobra bałtycka
Pierwszy raz w życiu czytam o tym,że facet nie chce sexu1Czy to jakaś prowokacja?

Mi chodzi o to że niechce seksu ponieważ orgazm trwa te 2-3 sekundy. Nie to nie jest prowokacja

Gość kobra bałtycka
Rób tak żebyś miał przyjemność cały czas,nie tylko podczas orgazmu.Pamiętaj,że nie ma większej obrazy dla kobiety jak odmowa seksu!

Gość bzdury gadam
no to trudno ze ci sie nie chce. dla dziewczyny musisz sie zmusic. juz nie badz taki wybredny ibierz co ci daje.

to jak najlepiej odmówic Dziewczynie seksu tak żeby za bardzo ją nie obrazic?

Gość kobra bałtycka
Coś mi się wydaje,że masz jakiś poważniejszy powód żeby nie uprawiać seksu.Najlepiej,jak powiesz dziewczynie prawdę.

"Nie dzisiaj kochanie - głowa mnie boli" Głowa przez 6 dni mnie bolec nie może. Nie mam innego powodu poprostu uważam że szkoda zachodu o ten marny orgazm.

Gość wez wiagre
i do roboty jełopie trochę trzeba potrenowac zeby orgazm trwał dłuzej baranie ja pierdole co za ciota

Wiagra mi chyba nie potrzebna ponieważ nie w taki mam problem. Jak potrenować? chcesz powiedzieć że męski orgazm trwa dłużej?

Gość Misiek5
Nie myśl w ogóle o tym i zdaj się na wrażenie chwili. Naprawdę tak będzie najlepiej. Nie odmawiaj dziewczynie seksu bo cię zostawi. Poza tym to chyba mylisz pojęcia: 2-3 sekundy to jest czas wytrysku a nie czas orgazmu.

ja mam orgazm tylko w chwili wytrysku.

to już jutro :(