Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurfa muc

Jak powiedziec kolezance, ze sie wymądrza

Polecane posty

Gość kurfa muc

Jak jest jakies spotakanie naszej grupki znajomych, tozona naszego kolegi, cokolwiek by sie nie mówiło o czymkolwiek by sie nie gadało,zawsze na wszystko zna odpowiedz, ostatnio mnie rozbawiła jak kawałek chleba spadł pasmarowaną stroną do ziemii, nikt jej nie zapytał, czemu tak spada, a ta "to jest prawa murphego"(zmysliłam, ze murphego bo nie pamietam kogo).Albo zawsze jak jest cisza, to ona zaczyna sie wymadrzac , nawet zabawnie jest, bo wsrod matek ostatnio byłą i sie wyamdrzała, "jak to jest z dziecmi i jak z nmi postepowaC" zwłąsza, ze swojego nie ma.. Jak jej delikatnie powiedziec, ze nie zawsze chcemy znac regułki matematyczne czy fizyczne w luznej rozmowie ze znajomymi...i w ogole na wszystko ma odpowiedz

Gość kurfa muc
i jakos tak jest, ze nikt jej w towarzystwie uwagi zadnej nie zwroci, lub nawet na jej temat nie zazartuje, bo ona smiertelnie powaznie wszystko bierze, za to pod jej nieobecnosc kazdy ja obgaduje i sie z niej smieje, bo to taka troche wkurzajaca "ciotka dobra rada"

Gość kurfa muc
verba a moze Ty masz na imie Ania?hehe a mmoze to Ty

ale TY byś dostała jakbyś znała tyle mądrości : ) napisz z neta, nie skapuje kto to a bedzie wszystko wiedziec i moze sie zamknie - wiem o czym mowisz, mam tez taka znajomą. ŻENUA

Gość kurfa muc
a tak na serio , to tak ona ma dyplom , a ja nie:) tzn ona jest pania mgr. i od tego czasu szajba jej odbiła, czuje sie jakby była conajmniej profesorem doktorem habilitowanym..normalnie wszystko wie i swoje rady na siłe porobuje nam wciskac, nie przyjmuje krytyki i nie zna sie na zartach..off starch sie bac, opierdliwa babka

Gość kurfa muc
musiałabym kiedys sie czegos na pamiec wyuczyc i ja zagaiac, bo ona tak własnie mowi, jakimis regułkami wykutymi jeszcze w czasach liceum i mysli, ze nam tym zaimponuje:)nam studentom:)

też mam taką ale nie skończyła żadnej szkoły wyższej, też za jej plecami wszyscy gadają o jej zachowaniu, a ja tylko na spotkaniach strzelam oczami po znajomych jak ona mówi, bo nie ma się gdzie skitrać ze śmiechu hehehe : DDD napisz anonimową wiadomość, i napisz jej to jakoś

Gość szukam i szukam i znaleźć...
słuchaj, wymądrzasz się:D poza tym to w ludziach przeszkadzają nam własne wady :D

Gość kurfa muc
szukam i szukam, uwierz mi ja sie nie wymadrzam,raczej siedzie cichi i lubie słuchac ludzi, ale nie takich ktorzy sie wymadrzaja