Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michel...24

MJ Proszę powiedzcie jaka to piosenka ?

Polecane posty

Gość michel...24
Wiem, że macie już dość tematów o Michaelu ale to dla mnie ważne ...

Gość michel...24
Podnoszę

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaa70
nie wiem, nie znam nie potrafię wsłuchać się w tekst:( ja własnie słucham Liberian Girl Michael I love U :(

Gość XxPHANTASMAGORIAxX
Eh też nie wiem ale ja kocham i uwielbiam will be there ... a jak sie dowiedziałam i jego śmierci to przy tej właśnie piosence puściły mi się łzy :(

Gość XxPHANTASMAGORIAxX
Genialna też jest "Give it to me" "Dirty Diana" "You are not alone" ehh mogę wymieniać w niwskończoność

Gość michel...24
Jejku szkoda :( ... Wcześniej nie słyszałam tej piosenki, ale wydaje mi się że jest ona z repertuaru The Jacksons 5. A z takich znanych piosenek Michaela to uwielbiam The Way You Make Me Feel, Human Nature, Will You Be There i Man In The Mirror. Strasznie ubolewam nad Jego śmiercią :( ... ale w głebi serca wierzę, że na tamtym świecie jest mu lepiej i kiedyś wszyscy się tam spotkamy :) Jakby ktoś skojarzył tą piosenkę w drugiej części filmiku to będę bardzo wdzięczna :)

Gość michel...24
W ogóle jak słucham piosenek MJ to przypominają mi się najlepsze lata mojego dzieciństwa :) ... i tak zapamiętam samego Michaela :) Nie jako dziwaka ale jako wspaniałego człowieka i wielkiego artystę :) Szkoda, że Bóg zabiera do siebie największe gwiazdy, ale może tam Michael zostanie w końcu doceniony :) ... zresztą teraz widać jak wiele ludzi Go kochało ... szkoda że dopiero teraz :(

Gość J_Lo
ja słucham Liberian girl, kurcze nie moge uwierzyć w jego smierc :( szkoda że dopiero teraz tyle ludzi go doceniło, teraz kiedy on nie moze tego zobaczyć ..

Gość michel...24
Na pewno to widzi :) i pewnie na Jego twarzy gości ten słodki i zawadiacki uśmiech :)

Gość tfu bleeeh
nie wiem. na pewno z Jacksons5. a znacie HOLD MY HAND z AKONEM?????????