Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onka17

Czy penis mojego chłopaka nie będzie za duży?

Polecane posty

Gość onka17

Chcemy zacząć z moim chłopakiem współżycie. Ja jestem jeszcze dziewicą i mam pewien problem. Jestem 'tam' bardzo ciasna, na razie chłopak próbował mi lekko wkładać palca, ale też czułam że mnie lekko bolało. Mój chłopak ma dużego penisa. Wczoraj tak w żartach sprowokowałam go do zmierzenia. Przyłożyłam linijke do jego brzucha i wyszło 18 cm. Jest też dość gruby. I przyznam że mam obawy jak ja przeżyję stosunek z nim :) Są jakieś sposoby, pozycje jaką najlepiej zastosować przy 1 razie? Oczywiście wiem że muszę być rozluźniona itd itp.

Gość jaty
najlepiej zrobisz jak odlozysz to na pozniej moze nawet dla swojego meza

Gość onka17
Ale ja lubię takie odpowiedzi. Nie proszę o umoralnianie mnie tylko zwracam się z konkretnym problemem. Z moim chłopakiem jestem już rok, kocham go i ufam mu na tyle żeby to z znim właśnie przeżyć 1 raz.

Gość jaty
przepraszam to jednak nie ma nic wspolnego z umoralnianiem spadam pogadamy o tym za 20 lat powodzenia ps twoja szparka jest tak jak kazda elastyczna, dasz rade

Gość pejaonomato
Początki zawsze są trudne :) Najważniejsze sprawy przy pierwszym razie to - 1. Spokój. Czyli kochać się gdy w mieszkaniu/domu nikogo nie ma i nie wparuje wam do pokoju. 2. Właściwa atmosfera - czyli ma być romantycznie, np. z jakąś fajną muzyczką w tle, mogą być świece, kieliszek wina itd. Chodzi o to, żeby być maksymalnie rozluźnionym. 3. Odpowiednia gra wstępna i nawilżenie - tu dużo zależy od chłopaka. Nie powinien się w ciebie pchać od razu, a dopiero wtedy gdy będziesz po prostu mokra. Wtedy każdy penis się wślizgnie :) Jeśli będą z tym problemy to są żele nawilżające, np. Durex play i tym podobne. 4. Zabezpieczenie - podczas pierwszego razu też można zajść w ciążę :) 5. Odpowiednia pozycja - przy pierwszym razie polecana jest klasyczna z rozchylonymi maksymalnie nogami, tak żeby łatwiej było przebić błonę. Możesz sobie podłożyć pod biodra poduszkę, wtedy będzie jeszcze łatwiej. Powodzenia.

Gość onka17
pejaonomato, dziękuję, o takie odp. mi chodzi. Oczywiście z tą atmosferą i z tym że muszę być rozluźniona to wiem. Zresztą mój chłopak bardzo dba o takie rzeczy. Od paru miesięcy uprawiamy petting i zawsze jest romantycznie :) Nie mam problemu z tym żeby się podniecić no ale do tej pory było tak że wiedziałam, że i tak do stosunku nie dojdzie i nie myślałam o tym wszystkim jak to będzie. Czy będzie bolało, czy nie. A gdy o tym myślę to już na samą myśl się spinam. No ale zobaczymy, może będzie dobrze :P