Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niktminiewierzyatoprawda

nikt mi nie wierzy jak mówię, że mam WYRODNĄ matkę.

Polecane posty

A to prawda jest. MAm wyrodną matkę, która powinna się w piekle smażyć bo jest też głupia jak 2 buty przy okazji , ale z litości tam nie trafi. Z Litości Bożej. Jak można swoje dzieci doprowadzać do choroby umysłowej? Nie wiem. No mam wyrodnych rodziców i koniec. Wygodnych i wyrodnych. Inni do piekła trafią za takie wygodnictwo i zakłamanie życiowe. Jak dla mnie. A ja moich kiedyś nigdy nie zobaczę. Bo to jest wyłacznie kwestia DAREMNEGO wychowania co ja mam w życiu. A to przecież jest za darmo. WYCHOWAĆ DZIECKO - to nie kosztuje. Wykarmić, odziać - to tak, ale WYCHOWAĆ? I za to sie idzie do piekła. I po co tym ludziom dzieci - nigdy tego nie zrozumiem.

Choć oni też mi powiedzą - takie dzieci to lepiej wcale, ale kurde spójrze też na to dziecko zanim zaczniesz nim pomiatać. A ja jestem efektem jednego wielkiego pomiatania mną. No to jak mi sie coś w życiu mogło udać. Każdy też mną pomiótł i tyle. A oni? Sami sobą pomietli pomiatając swoimi dziećmi. I dobrze im tak! Praca sie liczy - chyba dzieci są ważniejsze od pracy i ich wychowanie. Jak dla mnie. Moi rodzice w tej kwestii jak dla mnie nie zrobili nic. COŚ TAM zrobili, ale to ani 30% nie jest. A gdzie 100%. to nie polska matura, że masz od 30% zaliczone.

A ja też mogę powiedzieć TACY RODZICE TO LEPIEJ WCALE. I tyle. Ja też bym wolała sierotą być i mam ich w dupie. Nie dośc, że mną bez sensu rządzili i mnie zrujnowali to jeszcze się czepiają. Idź - rób, praca jest najważniejsza. W dupie trzeba ich mieć tak jak oni ciebie :(

Gość goldenlotus82
Nie jesteś sam w tym problemie... U mnie w domu też od samego początku było piekło - rodzice wpędzali mnie w poczucie winy i czujem się tragicznie... Nic dziwnego że w okresie dorastania popadłem w chorobę psychiczną, z której leczę się po dziś dzień, a mam już 27 lat... Ale nie winię za nic rodziców, są tacy jacy są, choć nadal mam do nich wielki żal...