Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość US Marines

Facet...

Polecane posty

Gość US Marines

Witam dziewczyny. Jak według was prezentuje się facet typu: 185cm, 88kg, ale zaznaczę tutaj że nie ma brzucha, po prostu sporo mięśni, trochę tłuszczyku?(nie będe ukrywał że to ja :D), wypowiadajcie się :)

Gość Kathrina ...
Trochę niskawy ... ale waga ok ... Bardziej mnie interesuje, czy jest inteligentny ... itd.

Gość US Marines
za to mój "mały" (nie bez powodu tak na niego mówię) ma 11 cm :)

Gość US Marines
Wstrząs: bo? Kathrina ...: za niskawy w stosonku do wagi, czy ogólnie? US marines: nie wiedziałem że są tu dzieci z kompleksami... ;/

Bo dowartościowuje sięna forum dla niszywych idiotek :o Jak ci napisze, że samochód jest z 2006 roku i ma 20 000 przebiegu, to jaką opinię możesz o nim wygłosić? Żadnej. Stąd własnie jesteś żenujący :)

Gość US Marines
Ja na przykład nie mam kompleksów ze względu na mały rozmiar mojego... no sami wiecie ;)

Gość US Marines...
Wstrzas: nie dowartościowuje się, po prostu z czystej ciekawości. Mam żonę, dwojke dzieci i ogolnie jest ok. Widzę że dużo ludzi zakłada podobne tematy. Pomijam tu fakt inteligencji, bo to oddzielny temat... Jest tu jakiś mod żeby coś zrobił z tym gnojkiem podszywającym się pod mój nick? :D

Gość US Marines
A wracając do mojej inteligencji, jej poziom możecie stwierdzić np po tym że nie umiem sobie zaczernić nicka żeby nikt się pode mnie nie podszywał ;)

Gość US Marines...
Widzisz, nie spędzam 20h/doba na necie jak ty. Ahh ta dzisiejsza młodzież. Dostanie na komunie speedtoucha i podbija krainy online :D