Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flavour

jak pokonac tesknote i przyzwyczajenie?

Polecane posty

Gość flavour

i żadne wyjscia ze znajomymi nie pomagaja... ciagle patrze na telefon, siedze na gadu...

Gość ehhhhhooo ehhhhhooo
Mam to samo. I nie staram się tego pokonywać. Nie jestem katem. Kocham i jeśli mam kochać, nawet bez odwzajemnienia, to trudno. Widocznie tak ma być.

Gość jaaa20
no własnie tego sie raczej nie da pokonac,ale wiem z własneego doswiadczenia,ze poznawanie nowych ludzi duzo daje:) i myslisz coraz mniej i mniej:)

Gość pani mecenasowa
mnie tez nie pomagaja zadne wyjscia ani zajecia - jak przychodze do domu po takich wyjsciach to czuje sie jeszcze gorzej. jestem obojetna na wszystko co sie dzieje, nie interesuja mnie faceci- to nie to ze ich odrzucam, wcale nie. wlasnie jak jakis do mnie podbija to z nim kulturalnie rozmawiam, pare razy umowilam sie z kims tam ale oni sa mi kompletnie obojetni, nie pociagaja mnie ani troche. z kolezankami rozmawiam o pierdolach, a jak schodza na powazniejsze tematy to wylanczam myslenie i udaje ze slucham. moje mysli zaprzata ON. niech mnie ktos uratuje z tego stanu :(

Też tak mam, nie potrafię przestać myśleć o nim, bo ciągle mam nadzieję, że wróci, chociaż on już ułożył sobie życie z inną i na pewno nie będzie już nigdy dla mnie ;( Po rozstaniu codziennie spotykalam się ze znajomymi, chodziłam na imprezy, ale to było dobre na chwilę, gdy wracałam, znowu myslałam tylko o nim. Teraz, po 2 m-cach uświadomiłam sobie w końcu, że to nie ma sensu, że trzeba pogodzić się z sytuacją i żyć swoim życiem, nie jest łatwo, bo co noc mi się śni, ale staram się walczyć ze złudzeniami. A czas na pewno zrobi swoje...

Też tak mam, nie potrafię przestać myśleć o nim, bo ciągle mam nadzieję, że wróci, chociaż on już ułożył sobie życie z inną i na pewno nie będzie już nigdy dla mnie ;( Po rozstaniu codziennie spotykalam się ze znajomymi, chodziłam na imprezy, ale to było dobre na chwilę, gdy wracałam, znowu myslałam tylko o nim. Teraz, po 2 m-cach uświadomiłam sobie w końcu, że to nie ma sensu, że trzeba pogodzić się z sytuacją i żyć swoim życiem, nie jest łatwo, bo co noc mi się śni, ale staram się walczyć ze złudzeniami. A czas na pewno zrobi swoje...

Gość eh dziewczyny
szkoda waszego czasu dla kogos, kto was nie chce. nie lepiej poszukac sobie kogos innego?