Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora psychicznie

Czy ja jestem chora?? POMÓŻCIE bo tak sie nie da zyc

Polecane posty

Gość chora psychicznie

Mam wielki problem... nie wiem juz do kogo sie udac :((( Otoz dwa mies temu wszystkie sie zaczeło. od matury. od tego czasu jest mi ciagle nie dobrze nie moge za bardzo nigdzie wyjsc a juz napewno tam gdzie jest duzo ludzi. Jest to codziennie poprostu mnie naciaga mam mokre rece i nogi, kiedy wracam do domu wszystko mija. Czy ja jestem nienormalna? Staram sie z tym cos zrobic, przekonywac sie ze jestr mi dobrze. Dzis mialam miec dzien probny w nowej pracy, i co? nawet tam nie weszłam! Tak m było niedobrze ze bym zwymiotowała- zadzwoniłam ze sie zatrułam i ze przyjde w poniedziałek wsiadłam do auta i w drodze do domu wszystko mineło ;((( mam tego dosc. tak sie nie da zyc. nie psotykam sie ze znajomymi bo to nie ma sensu ;(( co to jest? do jakiego lekarza pojsc ;(((?? POMOCY :(

Gość skorzystaj z porady psychologa
lub psychiatry, bo stany nerwicowe lubią sie pogarszac

Gość idz do lekarza
kto ma ci tu pomoc. co prawda w tym kraju są sami specjaliści ale ja osobiście polecam wizytę w poradni, może to nerwowe a może nie , tak życ nie można

Gość lurpak
może to jakaś fobia, może pójdx do psychologa

Gość chora psychicznie
co mi to da?? brałam persen tzn biore juz drugie opakowanie i nie widze poprawy... czy to moze cos byc z moim żołądkiem??

Gość chora psychicznie
czy to sie da wogole wyleczyc?? to przyszło z dnia na dzien... przeciez chodziłam do szkoły i wszystko było ok :((( a teraz?? :( to juz tyle trwa ze sie strasznie mecze...

Gość chora psychicznie
moze to agorafobia?? jezu spotkał sie ktos z czyms podobnym ?