Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za zycie...

jak to jest?

Polecane posty

Gość co za zycie...

kiedys sie przespalam z chlopakiem ktorego kochalam to byl moj pierwszy raz, on raczej nic do mnie nie czul, a jesli nawet to nic wielkiego, a ja wpadlam po uszy w to uczucie... i ten facet niby w zartach kieruje jakies erotyczne aluzje w moja strone to go wreszcie dzis opieprzylam ze nie zycze sobie i jak zmieni nastawienie do mnie to niech sie odezwie.. to mi powiedzial "juz nie zmienie nastawienia do Ciebie zawsze bedziesz moja kochanka" ;|;|;| przeciez spalam z nim tylko raz wiec o chuj mu chodzi:( zawsze bedzie mnie traktowal jak kobiete do lozka?:(:(

Gość nie ma innej na oku
a ty jestes łatwa to robi erotyczne aluzje

Gość co za zycie...
przespalam sie z nim po 2 latach znajomosci, i wtedy powiedzialam ze na tym koniec i ze sie to wiecje nie powtorzy wiec niech kurwa zrozumie dupek..jestem juz skreslona prawda?:( zawsze bede mu sie tylko z jednym kojarzyc..a ja chcialam zbudowac z nim zwiazek:(

jesli Ci tak powiedzial, to naprawde... ja nie wiem nad czym Ty sie zastanawiasz! wez go kopnij w dupe niech spada na zbity pysk a nie bedzie Cie ponizal. nie daj sie!

Jesteś łatwa i on to wie :) Wystarczy, żeby teraz troche ci posłodził i znowu dasz mu dupska :)

Gość poprostu konflikt
interesow...ty dalas bo kochalas,on wzial to co wedlug niego latwo mu przyszlo i liczy na jeszcze A ze swiat teraz oszalal i malo kto daje gratis,on wlasnie mysli ze jestes latwa bo nie chcesz nic materialnego wzamian,fajnie bylo to pewnie nimfomanka i ja to kreci...i pisze ci to co wedlug niego daje mu klucz do sukcesu

Gość kropkali
Jak ci bedzie strzelał takie teksty to go kastruj slownie. Szybko sie oduczy bo bedzie sie bał ze znowu pojedziesz po nim jak po strej szmacie :P Jedz po jego "nikłej " meskosci :D nie dyskutuj nie tłumacz tylko "kastruj" chamsko i dobitnie.