Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misipysi

berodual n

Polecane posty

Gość misipysi

Witam, Mam pytanie czy ktoras z mam podawala swoim pociechom berodual n przez tube? jesli tak to jak dlugo i czy dzieci przybieraly na wadze? a moze mialy jakies inne skutki uboczne? dziekuje z gory za jakiekolwiek informacje

Podawalam przez tube jak syn mial ok 1,5 roku .Skutkow ubocznych nie bylo . Ale powiem,ze synkowi wcale nie pomogl.

Gość misipysi
dziekuje slicznie marcelina. skoro berodual nie pomogl to co synek dostal innego jesli dostal?

Dostal FLIXOTIDE jak dobrze pamietam,mial dusznosci i stad te leki wziewne. A co Twojemu dziecku jest? Te wziewne dostal w przychodni od naszej pediatry ,jednak nic nie pomagalo ,pojechalismy prywatnie i okazalo sie ,ze dziecko ma zapalenie oskrzeli.

Gość misipysi
u mnie maluda ma ataki kaszlu po wysilku a do tego jest alergikiem wiec mala dostaje caly zestaw leko: zyrtec, singulair, berodual i jeszcze byl flixotide ale ten ostatni chyba nic nie pomagal. Poniewaz przez moment lekarz odstawil berodual i zostawil tylko flixo ale sie pogorszylo wiec teraz jest tylko berodual z wziewow. a pytam o skutki uboczne bo ostatnio maluda przytyla z tym ze nie ukrywam ze uwielbia slodycze i wierze gleboko ze to jest powodem wzrostu wagi ;) wiec musze nad tym popracowac.