Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny listeczeek..

Nowe zycie z nim..Nowe zycie w innym mieście..

Polecane posty

Boje sie wyjazdu..Jutro jade z chlopkiem do warszawy Zaczynamy nowe zycie.. taam, daleko od domu.. Studia i pierwsza praca.. Jestem przerazona jakos mnie to wsyztsko dobija boje sie tego wsyztskiego...Wsparcia od rodzicow nie ebdziemy raczej mieli bo jestesmy z ubogich rodzin..

Gość
faaaaaaaajnie bedzie, nie pekaj!:D w koncu na swoim, dasz rade, jestes dopiero na poczatku drogi a juz sie boisz?? no cos ty!!;)

oooo jak fajnie uslyszec cos milego dzieki psychiczna kafezdzira!!! Boje sie bo to taka juz powazna decyzja.. samemu trzeba ebdzie wsyztskiego pilnowac itp. ale najbardziej boje sie o prace.. ze nie dmay rade z kasa i w ogole.. Wies ? czemu wies ? ;> ;P

szokujaca wypowiedz - noooo mam andzieje... tylkoo jakos taak czuje sie taka dorosla a chcialabym ejszcze byc dzieckiem albo beztroska nastolatka..

ozbart ?? o co Ci chodzi ? wyluzuuj..

rozbart * sorrki literowka

Gość rozbart
o to, że człowiek postawi dwa uniwersytety w miescie i juz nakurwiają z całej polski do niego buraki

Jak to bylo jak wyjezdzaliscie z rodzinnych domow i miast?? Albo jak sie czujecie przed wyjazdem.. ?

ale czemu odrazu buraki ? czemu masz taka niechec ? Uwazasz ze ludzie z innych miast nie koniecznie mniejszych sa gorsi.. ?

Gość rozbart
tak podludziu

ja do uczelni będe dojeżdżać.. A gdybym chciała wyjechać to nawet nie mam z kim , ba nawet nie amm kasy na start.... Dlatego muszę... w klasie miałam tak ambitne koleżanki że 4 są w ciązy jedna ma roczne dziecko planują śluby, bo studia im niepotrzebne, a te pozostałe idą studiowac pedagogikę zaocznie za 400 zł miesięcznie w mojej miejscowości :P Dlatego nie dziwie się twojego strachu, ale w końcu swoje własne życie trzeba zacząć, oby Ci się udało 🌼

rozbart- wlasnie swoim zachowaniem i podejsciem pokazujesz jaki jestes plytki.. Szokujaca wypowiedz- nooo ja tez znam dziewczyny w naszym wieku ktore sa w ciazy itp Masakra.. Z ta aksa u mnie te zlipa straszna.. Boje sie ze wiesz ze sie nie ulozy i wsyztsko szlag trafii.. Ale fajnie ze jestes tu i mas ztakie podejscie i ze ejstes szczera. Uwielbiam takich ludzi :) A Ty na jaki kierunek idziesz na studia ?

Ja psychologie.. noo mam andzieje ze przetrwamy to wsyztskoo