Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie baba

co dało wam to forum? czegos was nauczylo?

Polecane posty

a dla mnie to sposob na nude. nie ucze sie tutaj NICZEGO i innym tez nie radze sie tutaj uczyc. :)

1. nie ufaj ludziom w necie 2. nie pokazuj swoich zdjeć 3. nie należy wchodzić na debilne topiki, można popaść w niepotrzebne kompleksy :D 4. poza kafe jest życie, 100 x lepsze :D 5. wszystko się zmienia, coś jest a później tego nie ma 😭 6. ilość postów nie ma znaczenia 7. kafe ryje mózg. uczy gównianego myślenia. nawet gdy myślisz że się nie uczysz, pewne gówniane wzorce kafe wsysają ci się do mózgu. 8. prowokacje zawsze są okazją do pośmiania się z jeleni ktorzy w nie uwierzyli. 9. aktualnie dość ciężko rozróżnić co jest prowokacją a co nią nie jest :o 10. 6 lat siedzenia na kafe nauczyło mnie szybkiego oduzależniania się od kafeterii :D

Gość nauczyło mnie tego
że wiekszość tutaj przebywających to idioci, którzy dogryzając innym poprawiają sobie humor i dowartościowują się w różny debilny sposób ;) dlatego alby nie zwariować bywam tutaj góra 30 min. Ponieważ przejżalam powierzchownie topiki i trochę się pośmiałam znikam...mój czas już się skończył... ale wpadnę jutro!

Gość jest bardzo dużo ludzi
którym sie nudzi na tyle, że chce im się zakładać durne topiki, i jeszcze więcej takich którym nudzi się milion razy bardziej, bo to czytają.

Gość nauczylo mnie ignorowac idotow
albo smiac sie z nich w rl tez:)

Ja poznalam tutaj duzo ciekawych historii zyciowych. Wiele kobiet otworzylo mi oczy i uszy;)Kiedy cos zlego nam sie przytrafi, nie potrafimy w tym momencie myslec racjonalnie, dlatego wazne sa madre rady, ale tylko te madre, nie zlosliwe od jadowitych kobiet;)

Tutaj na forum jak jakaś babka ma problem z facetem, to pierwsze co to ' Na pewno on Cię zdradza!!!!' tylko tyle można tu się dowiedzieć :classic_cool: wszystko sprowadzają do jednego :P możesz zapewniać, że na stówe tak nie jest, bo wiesz, bo coś tam, ale nie, każda napisze wtedy ' ja też tak mówiłam, a potem znalazł się z inną w łózku' i weź tu rozmawiaj :D