Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifi brittaaa

ryczeć mi się chce.... Czemu on tak skończył, czemu mu na to pozwalali? i to

Polecane posty

Gość ..................2345
On był już skazany na śmierć jak sie wybielił. Jego skóra wybielona zabiła. Kto to widział przefarbowywać człowieka na biało? I od tego trzeba zacząć. Najpierw się idzie do psychiatry i chyba żąda poręczenia że w razie co nie bierze się odpowidzialności za ciąg dalszy. Przeszczepy to są jak się poparzysz czy coś, a nie jak sobie coś wymyślasz. I to jest pierwsze pytanie - kto go wybielił i czy nie wiedział czym to dalej grozi? A reszta to pierdoły - jak dla mnie.

jak sie odpowiednio zaplaci to ludzie w tym wypadku lekarze zrobia wszystko..niestety..ja uwazam ze rowniez ktos tyle lat temu powinien zabronic mu wybielania skory...

..................2345-on sie nie wybielił tumanie.miał bielactwo nabyte tj choroba.

Gość Dulce
sam sie idoita zabił..mógł nie robic tyle operacji..juz mu sie twarz rozwalała;//

Taki drmatolog - zresztą przed NIEJEDNĄ operacją plastyczną JAK DLA MNIE - powinien OBOWIĄZKOWO kierować na leczenie psychiatryczne/psychoterapeutyczne. I to jest chyba NAJWAŻNIEJSZA lekcja z tej śmierci. jak dla mnie. Zupełnie bezsensownej. Po co te wszystkie operacje? Zawsze powinno sięmówić - takie skutki uboczne - kierowac na terapię odpowiednią - pieczątki jak nie chcesz i tyle. Kto to widział? A póxniej - LEKARZE ZABILI. No i nie jego pierwszego. A te silkony, a to wszystko? Przecież to to samo!!!

No to powinien mieć karteteki na to. Widziałeś coś w prasie? Choćby jedną. Moim zdaniem on to WYMYŚLIŁ żeby go wybielili, a nie że miał bielactwo. Na szczęście miał pełno długów i chyba rodzina nie ma sie za co procesować, ale jakie wnioski z całości? Żadne? Też bez sensu.

Jak to jest słuchajcie, że chcesz se nie wiem - oko wydłubać czy coś i lekarz ci pozwala. Wiecie co - jeszcze taka giwazda, tyle kasy, tym bardziej powinni uwazać. Coś strasznego. :( Chciwie to wszystko niemożliwie. Nie miałabym sumienia wybielić Dżeksona. przez to nie zostałam lekarką. I dobrze.

A i tak bym poszła na psychiatrię wy barany wszystkie. I tylko żałuję, że na medycynę nie poszłam. Psychiatria to jest przyszłość. Widzę to po śmierci Dżeksona zwłaszcza.

Ale chciwi, nie? Ale to jest US - tam jest wszystko. I wybielą cię też. Teraz powinni mieć narodową dysputę nad tym gdzie są granice zdrowego rozsądku w tej całej medycynie. Otóż obecnie - MOJE ZDANIE - nie istnieją. Widzimy to na przykładzie Dżeksona. Powinny być pewnie prawne regulacje na temat przeszczepów skóry. Tyle leków bez recepty. A ty byś dostał/a? Co to ma być. I tyle długów. CHAMSTWO!!! Jak dla mnie.

wezcie juz zejdzie z niego,jakby nie umarł to o czym byscie gadali. odzcepcie sie od niego,za zycia nie miał spokoju,był biedny i nieszczelsiwy,prasa go niszczyła. a teraz nawet nie pozwolicie mu odpoczac w spokoju. darujcie sobie te głupie teksy!

Całe to USa to jedno wielkie oszustwo - chałupę miał za 500 milionów i tyle samo długów. W razie co sprzedajemy i zostajemy z gołą dupą. Oto USA i ich król popu. Niech se go zeżrą jak dla mnie. Razem z jego ...białą skórą.

Gość taka sobie karolajna
on byl chory psychicznie dzieki swojemu ojcu zaczelo sie od nosa gdzie mu wmawial ze jest za duzy itp potem skora przez ludzi z szolbiznesu w tamtych czasach uwazano czarnego czlowieka robiacego kariere za dno po czym choroba bielactwo i reszta innych rzeczy wplynela na smierc

Pomyślcie o tych wszystkich silikonach. tym też sie nikt nie przejmuje. Po prostu SPRAWIEDLIWIE krótki film edukacyjny bym wyświetliła SKUTKI PRZESZCZEPU SKÓRY czy tam SKUTKI SILIKONU za 10-20 lat. I mam czyste sumienie jako lekarka JAK DLA MNIE. Bo na głupotę też rady nie ma? A mają czyste sumienie? Cicho jak makiem zasiał. Ciekawe czemu?

kurwa co za ludzie tu siedza! nie wyciaga sie ludzi z grobu tumany! odczepcie sie od niego. a nie ciagle sie interesujecie jego skóra,ile miał majatku,ile długów itp. dajcie mu spokuj !!!!!!!!!!

wiecie BO ON MA KASĘ - widzicie - wszystkie leki bez recepty. To tez sie nie da - z pracy wyrzuci itp. Ale szkolenie SKUTKI TAKIE I TAKIE - czy kartkę podpisać i mają czyste sumienie. BO TY TAK CHCESZ. No ale wiedziałęś co robiłeś. Tak jak do każdego leku jest ulotka. Nie ma innej metody na głupotę obecnie. Jak dla mnie. Już taka komercja jest wszedzie, że tylko w taki sposób możesz sie bronić jako lekarz. Jak masz prywatną klinike to możesz odmówić operacji, ale jak musisz bo cię wyrzucą? To wszystko jest takie skomplikowane. A nie masz gdzie iść czy coś... ???

do jacksona powinno sie miec szacunek chociazby ze wzgledu na jego tworczosc muzyczna..byl piosenkarzem i glownie dlatego byl znany i w tym kontekscie powinnismy go oceniac...a jego zycie prywatne to jesgo sprawa.... byl muzykiem i z tego byl z nany.. z zycia osobisctego bedziecie sobie dode oceniac, ktora swoja kariere opiera na skandalach a nie karierze muzycznej..nie powinna sie jej piosenkarka nazywac..

Gość Makumba Skaa
to prawda z tą chorobą http://www.youtube.com/watch?v=B6xJlyJgfS8 tylko nie rozumeim czemu na 1-2 operacjach plastycznych nie poprzestał. pzrecież bardzo dobrze wyglądał powiedzmy w okresie "Bad: czy nawet "Black or white":(

Gość gosia24uk
on byl chory i wiele zdjec jest na to dowodem, zaczelo sie od reki, jasne plamy, przez to srebrna rekawiczka, pozniej reszta ciala, widac to, chociaz poczatkowo ukrywane pod fluidami itp widac np podczas zdjec z koncertow z ktorych pot zmyl make up, pozniej michael juz poprzestal malowac sie na ciemno bo jego cialo bylo w wiekszosci biale, szkoda tylko ze ni na troche ciemniejszy kolor, po co mialby klamac, wybielac sie dla sukcesu???? przeciez odniosl go juz jako czarnoskory muzyk....... w wywiadzie z oprah mowil o vitiligo, gdzies jeszcze podczas wywiadu byl z lisa marie i mowil ze zazdrosci ze ona moze sie tak ladnie opalic............. on byl mezczyzna tak wrazliwym i ufnym swiatu ze sie pogubil, ta naiwnosc ze swiat jest dobry go zgubila, kochal dzieci, bawil sie z nimi jak dziecko to dla kasy zrobili z niego potwora....... co w tym dziwnego, Boze, moj synek czasem zasypial z jego chrzestnym i co mam go oskarzyc o pedofilie?????????????????????? Szkoda tylko ze faktycznie przesadzil z operacjami, poczawszy od nosa, wystarczylaby mu jedna, chociaz i bez tej by sie obylo!!!!!!!!!!!! Duzoooooo czasu uplynie az pojawi sie ktos taki jak Michael, o ile wogole, tzn na pewno nie taki sam, ale z takim glosem, talentem, determinacja i wogole............