Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buu88

ej wierzycie w wrózki?

Polecane posty

ja wierze ,bo mi raz powiedziała prwde:P

Gość tak- wierzymy

Gość sruuutuuuu
wierze, jak mi mowi po mojej mysli :D

ja kiedys poszlam z kolezanka do wrózki takiej starej,za wizyte zaplacilismy 10 zł tylko. spytałam jej kiedy znajde swoja miłosc w koncu.ona odpowiedziała,ze widzi szczesie i ze jest blisko,zejuz na prwde nie długo,to ja zapytałam jak on bedzie wygladał mniej wiecej ,ona odpowiedziała ,ze brunet o niebieskich oczach. i wiecie co sprawdziło sie,za dwa tyg jak poznalam takiego chlopaka i to był brunet o niebieskich oczach,ale jak go poznałam to nie zwracałam na to uwagi. dopiero potem jak juz sie zakochalismy w sobie. to przypomniało mi sie co wrózka powiedziała i teraz jestem szczesliwa ,jestem z nim dwa lata,a tyle czekałam na niego:)

w swoje 18 urodziny poszlam do wrozki ktora naopowiadala mi takich nieyobrazalnych rzeczy ze az sie w los smialam.od tego czasu minely 4 lata.Wszystko sie sprawdzilo...

martwanatura-no tak masz racje to sa naciagacze,ale nie wszystkie.ja akurat poszłam do takiej normalnej kobiety,starej,która mieszkała sama w drewnianym domku i ja nazywaja wrózka. i mojej kolezance to co przepowiedziała tez sie sparwadziło:)

1."wkrotce wyjedziesz do pracy na polnoc" - sprawdzilo sie,niespodziewanie wyjechalam na wakacje do pracy 2.poznasz ciemoskorego,ktoryzechce cie za zone -Turek chcial sie zenic ze mna 3.swojego meza poznasz na 2 roku studiow,bedzie b.dobrym czlowiekiem-poznalam go:) 4.bedzie o Tobie jeszcze kiedys bardzo glosno- nie jest glosno:D

wspomniala jescze ze moj obecny partner jest bardzo zlym czlowiekiem,ktory mnie oszukuje i zdradza-...sprawdzilo sie

no niezle.ale wiekszosc sie sprawdziła. a ten turek chcaił sie z toba zenic za kase?

taa ja tez tak miałam,jako konkubinat..i jeszcze mi powiedz czy to byłow Nl?

Kiedyś przez poczte pisałam z jedną wróżka...i powiem Ci autorko ,że wszystko to co mi powiedziala sprawdziło się !!!!! Coś w tym jest...:)

Gość sruuutuuuu
kazdy Turek chce sie zenic, przynajmniej tak mowi :D A w ogole, to we wrozki nie wierze. Wypytaja i potem ukladaja do tego w miare prawdopodobny scenariusz. A potem to tak, jak z samosprawdzajaca sie przepowiednia, sami tego szukamy

no widzicie,trzeba trafic na dobra.ej ale skad one to wiedza,skad wiedziała jak bedzie wygladac moja milosc?

mi poweidziala nawet w jakich oolicznnosciach poznam meza..ale nie chce o tym pisac:)wszystko sie sprawdzilo!aaaaaaaaa! zapomnialam o jednym! pierwsza rzecza jaka wogole mi powiedziala patrzac w karty:" w twojej rodzinie zmarla wlasnie kobieta"----tydzien wczesniej zmarla ukochana prababcia...:(

majarudakowska@gazeta.pl to jest jej adres. Facetka wróży z kart klasycznych. Wystarczy jej podać swoj kolor oczu wzrost kolor włosów . Ale teraz raczej Ci nie powróży...mi ostatnio odpisała ze dopiero we wrzesniu bedzie miała czas ponieważ teraz jest w domu jedynie raz w tygodniu :) także musis zpoczekac do wrzesnia. Ale adres zapisz bo jest naprawdę dobra...

calabaza-no niezle,skad one te france wiedza? a do mnie chciałas namiary?

baaa--->pytalam o adres do wrozki:) dziewczya--->dziekuje Ci bardzo na pewno skorzystam:)

ja musze ja znalesc jakos,bo ona jest stara i niewiadomo czy jeszcze zyje,a ja jestem teraz za granica jak wróce to musze ja odnalesc:P

nie wierze we wróżki. pierwszy (i ostatni) raz byłam w maju za namową mojej pierdolniętej kumpeli która objeździła już chyba wszelkie okoliczne wróżki, a ta akurat miała być hitowa, co to się u niej wszystko wszystkim sprawdza. łotewa, poszłam ci ja do tej wróżki, jakaś drewniana obskurna melina w typie domku na kurzej nóżce, sedes oddzielony w pomieszczeniu kotarą (ble!), na stole brudna cerata, karty zwykle najzwyklejsze z jakieś pani domu albo tiny pewnie. :D no ale choooy, ma być taka hitowa, więc nie uciekłam chociaż chciało mi się już rzygać na wejściu. spisała moją datę urodzenia, ustaliła jakim jestem numerem w artrologii i się zaczęło... - bla bla bla, że jestem mega rozwojowa i utalentowana, że przyszłość świetlana, profity i kasy w brud, że będę się kształcić długo i dużo, że w pieniądzach będę wręcz opływać i luksusach, kierownikiem będę, ba dyrektorem, ba firmę własną na miarę Microsoftu mieć będę! :D męża wkrótce poznam, syna i córkę mu urodzę, na stare lata się z nim rozwiodę i ponownie wyjdę za mąż. w międzyczasie będzie się za mną kręcił jakiś czarny, ale tylko ten szatyn obrotowy, dobry, ambitny i mądry (ten mąż w sensie) to moja przyszłość... generalnie z godzinę mi tak pierdoliła trzy po trzy i za każdym rozłożeniem kart szukała u mnie potwierdzenia. mojej koleżance natomiast samych herezji naopowiadała jak gmerała w tych kartach, w jej przeszłości. cztery dychy wyrzucone w błoto. :p

Gość A ja Wam powiem o mojej
kolezance :) kiedys dla zartow postawila mi Tarota. wiedziala takie rzeczy z przeszlosci ktorych nikomu nie mowilam. Pozniej miala sny ze zdradza ja facet - sprawdzilo sie jej. Stawiala znajomym karty, runy i trafiala w sedno. Na probe wystawila na Allegro aukcje i wrozyla ludziom - dostala same pozytywy. A ona nadal nie wierzy ze ma jakas moc :P

tak jak juz mówiłam,trzeba trafic na dobra wrozke:P

Gość jakajaka
to prosze daj namiary na ta swoja kolezanki

Gość jakajaka
koleżankę*