Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michauuu

mam za swoje

Polecane posty

Gość michauuu

glupi jestem,mam zajebista dziewczyne,ale jestesmy ze soba dlugo i wiadomo troche zaczyna sie robic nudno,troche za bardzo zainteresowalem sie kolezanka,duzo gadalismy na gg,czasem sie spotykalismy na spacerze-mowilem o tym wszystki asi,zeby nie bylo tajemnic,ona sie zloscila,byla zazdrosna,a ja glupi sie cieszylem nawet,bo mnie zazdrosc rajcowala,to nawet czesto wspominalem o dominice,specjalnie. no i miarka sie przebrala,aska powiedziala,ze to koniec,zosatwila mnie...dzis sie dowiedzialem,ze idzie z jakims kolesiem na wesele jako osoba toawrzyszaca,dosyaje pierdolca w domu,rozsadzaja mnie nerwy,zazdrosc...teraz wiem jak to boli,mam za swoje,jestem pojebany,ale nie wiem co mam zrobic,nie wiem,czy mam sie do niej odzywac...skreca mnie...ale z drugiej streony nie mam odwagi:( poradzcie cos ale oszczedzcie mi jobow,ja wiem,ze jestem glupi.ale kocham ja bardzo:(

Gość
:classic_cool: przepros, kajaj sie.... moze pomoze;)

Gość michauuu
ale co mam do niej zadzwonic i poprosic zeby wyszla z wesela?a na sama mysl,ze jest z innym mam ochote rozpierdolic sciane:( maskara

Gość michauuu
no,wlasnie:D juz bylo kajanie sie,prosby,placz...Moze teraz zaczac straszyc samobojstwem?

Gość michauuu
podszywaczu wypier...laj

Gość michauuu
wez sie kurwa nie podszywaj mi nie jest do smiechu:(chyba pojde sie nachlac,ale po alkoholu moge zaczac robic glupoty i moge isc na te wesele nawet:(kurwa mac

Gość
o nieee, wesele musisz przezyc. zeby nie bylo ze splywa po tobie jak po kaczce - wyslij sms, jak zadzwonisz - i tak nie odbierze albo spieprzysz jej humor;) jutro poprawiny wiec tez wyslij smsa, ale po poludniu waruj pod jej domem z kwiatami i naprawde dobrym tekstem;)

Gość michauuu
juz postanowione,ide na te wesele🖐️

Gość michauuu
na kwiaty nie mam kasy:(

Gość michauuu
podszywacze won ale jak miedzy nia a tym kolesiem na tym weselu dojdzie do czegos,nie wiem,beda sie calowac,czy cos..nie przezyje tego. to co jej mam napisac w smsie,ze zrozumiales swoj blad...ze przepraszam?:(

Gość
ło jezu, to ciasto upiecz.

Gość michauuu
zaraz sie zaczernie,mam dosc glupich podszywow

Gość
napisz, ze nie mozesz przezyc tego, ze jest tam z innym, ze rozniesiesz caly dom za chwile, ale ok - masz za swoje i rozumiesz, przelkniesz to choc zaraz zwariujesz. + ps, ze oddasz wszystko za rozmowe po tym weselu. napisz jej to, co w pierwszym poscie;)

Gość michauuu
to nie ja ,to podszywacze sie wpieprzaja! kupie jej kwiaty...ale boje sie,ze ona juz bedzie miala teraz uraz do mnie,ze juz mi tak nie zaufa,ze przez swoja glupote spieprzylem taki zwiazek:(

Gość michauuu
probuje napisac milosny wiersz,jakiejs tworczej veny dostalem:D

Gość michauuu
kurwa ci podszywacze to maja wypaczone mozgi-gadaja sami ze soba,najpierw pisza durna odpowiedz,a potem jeszcze odpowiadaja sobie na nia,ze wam sie tak chce?jełopy hwwd!!! napisze zaraz do niej...musze ochlonac

Gość michauuu
zaraz podam pierwsze zwrotki mojego wierszydla,tylko szybko zwale konika:D

Gość
no to przyznaj sie i powiedz o co chodzilo z ta dominika. tonie takie latwe, ale skoro spieprzyles - musisz sie napracowac, zeby odbudowac jej zaufanie. ale trzymam kciuki, jestes fajnie nakrecony;)

Gość michauuu
gardze podszywem

Gość michauuu
dzieki za podpowiedzi,ufff...ale sie namachalem

Gość michauuu
o nic mi nie chodzilo z dominika,ale jak mowie,dlugi zwiazek,troche nudy...ale nigdy bym asi nie zdradzil,tylko ta zazdrosc jej mnie tak rajcowala,troche ozywialo nasz zwiazek...no i teraz mam:( podszywaczu wez sie bardziej postaraj

Gość michauuu
widac dzieciaki nudza sie na calego,do piachu holoto!!!!!!!!

zerwij kwiatki z pola :D takie też są piękne :D albo pożycz od kolegi 5 zł, nawet za to możesz kupic piękną lilię, oczywiście nie w kwiaciarni... ale pod cmentarzem. Nikt się nawet nie zorientuje xD możesz ewentualnie, namalowac farbą , pod jej domem, na ulicyy, wielkimi literami KOCHAM CIE :D możesz też zrobic z siebie totalnego idiote, ale słodkiego tzn. zagrac pod jej domem na gitarze (na kótrej nie umiałbys grac i fałszowałbys - to proponuję tak o północy) ewentualnie karaoke puścic i samemu śpiewac :D również opcja dla hardcorów jest :D wynajmujesz kolegę, który okradnie ją na ulicy, nagle Ty wybiegniesz zza rogu, dorwiesz \"przestępcę\", uderzysz go brutalnie, on chcąc się bronic tez przyfasoli Ci (żeby chociaz troche martwiła się o Ciebie i żeby realnie to było) , aż w końcu kolega ucieka, a Ty oddajesz torebkę swojej księżniczce :D no fakt jest taki, że zachowałeś sie jak pospolity dureń, dlatego teraz musisz zachowac się jak NIEPOSPOLITY dureń :D pozdro

Gość michauuu
Patrycja,ty masz mnie za wiekszego glupka niz faktycznie jestem:P.Dzieki za glupawa wypowiedz🖐️

Gość michauuu
o tym,ze nie mam na kwaity to podszywacz pisal i to ostatnie tez,

Gość michauuu
no i mam za swoje,raz,ze zalozylem ten niepowazny topic,dwa,ze ona juz sie na mnie wypiela:( Dostalem smsa,zezostaje z tamtym kolesiem:P

Gość michauuu
no zajebiscie podszywaczu,nawet zaczynasz mnie bawic sms-a jeszcze nie napisalem,wiec nie mogla nic odpisac...

Gość a ile masz laat

ej ej :D to nie była głupawa wypowiedz, tylko całkiem serio! nigdy w życiu nie zrobiłes czegos oryginalnego dla swojej dziewczyny?:D to masz okazję teraz :D ta opcja z gitarą jest fajna, podoba mi się :D ja bym osobiście zmiękła, jakby chłopak mi pod balkonem zaczął "grac" i "śpiewac" na giatrze...:D

Gość a ile masz laat
a ja to mysle że juz daj jej spokoj bo to beznesu i tak czy siak nie wróci do cjębję. WYluzuj i idz poogladac mecze :classic_cool: