Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Lubicie Agnieszke Chylinska?

Polecane posty

Wlasnie ogladalam wywiad z nia u Kuby Wojwwodzkiego. Nigdy za nia nie przepadalam, ale teraz wydaje mi sie spoko babka.

Gość
fajna byla w wywiadzie z molkowa na tvn style. tez za nia nie przepadalam nigdy, ale troche znormalniala chyba;)

Gość nonaa
zawsze ja lubilam, chociaz czasami mnie wkurzala :)

Gość kotka69
ja ja bardzo lubię, właśnie dzięki temu że naoglądałam sie z nią trochę wywiadów. Zabawna, sympatyczna, z dystansem :) I lubię też O.N.A

Gość Szafarafabum
Jejku, przecież to jedna z najfajniejszych babek w naszym kraju! Kurcze, chciałabym być taka jak ona :) Właśnie słucham sobie audio-wywiadów z nią na chomiku, bardzo pozytywnie.

Gość Eryk Choleryk
Za co mam ja niby lubic? Gowniara fakt zmienila sie troche i jest bardziej rozsadna niz jej starsze i "nowsze" kolezanki z branzy. Fakt zyskala, poziom wody sodowej w mozgu znaczaco sie obnizyl. I nawet ta jej muzyka byla calkiem niezla, glwonie za sprawa profesjonalistow z KOMBI. Ale czy ja lubie? Jest mi obojetna, a momentami jednak glupoty gada jak wiekszsosc tych gwiazdek.

Gość vvvvvvvvvvv
lubimy,właśnie słuchamy;) lubię ja od zawsze-od kiedy zaistniała na rynku muzycznym,za głos i osobowość:) a jeśli dla kogoś wyżej ona jest "gówniara"...:D baba z trzydziechą na karku:D

Gość Eryk Choleryk
Sęk moja droga Depeche15 ze wlasnie bardzo pozerowala zawsze, teraz troche sie uspokoila ale do tej pory miala niezla sodowe. I ta jej maniera w spiewie, to jest tania technika. Fakt ze glos ma troche zadziorny ale zadna to specjalnosc. Rythm is a dancer zaspiewany moze fajnie ale nic w tym specjalnie nie ma. i te zaciaganie "Jeeeaa", Jest przecietna, naprawde.

Gość
dodajmy, ze eryk jest asystentem elzbiety zapendowskiej i sopranistek z filharmonii narodowej:classic_cool:

byc moze byc moze...ale co powiesz o Dodzie? przeciez to jest beztalencie totalne, nie ma gustu, bez klasy i prymitywne to takie ze szkoda slow... jedyny atut to ladna buzia ( chociaz normalnie wole brunetki). chylinska ma taka fajna osobowsoc, poszlabym z nia na piwo.

Gość vvvvvvvvvvv
:D:D mnie nie dziwi to że się uspokoiła a wcześniej byla "inna" no sory-babka ,ma chyba 32 czy 33 lata,urodziła dziecko,dojrzała to chyba normalne że zachowuje się inaczej niz gdy miała lat 20:O i musze stwierdzić że z wiekiem wypiękniała;)

ze steczkowska to samo, tylko ze u niej na niekorzysc.. tak dobrze sie zapowiadala kobieta... talent wielki i nic

Gość
zapendowska to poki co jedyna po cyganie osoba z branzy muzycznej, ktora szanuje. zna sie na tej robocie i tyle, bz dwoch zdan. a steczkowska to jedno wielkie nieporozumienie - sprzedala sie za szampon, masakra, a potencjal miala przeciez ogromny...

Gość Eryk Choleryk
Depeche15 a co ty do Dody porownujesz, Doda to zupelni einna bajka, ale w penym sensie Doda jest fajniejsa babka od ONEJ. Z tym ze doda to bardzo glupiutka jest i sie sprzedaje WIZERUNKOWO. Ale widac ze Chylinska tez nie zasypuje gruszek, hiciory i jazda, kase trzeba robic. TAk wiec zaden wysilek. A Steczkowska to jzu w ogole pierdolca ma, smierdzina kilometr.

Doda jest FAJNIEJSZA? czlowieku, co ty pieprzysz? przeciez doda to jest tandeta totalna, wstyd rodzimej muzyki.... steczkowska sie zmarnowala, niestety, bo talent miala.

Gość Eryk Choleryk
Potencjlnie, fajniejsza osoba. To ze wydurnia sie i cwaniaczy to inna sprawa. Ty inaczej na to patrzysz Depeche15, ja na to potrze pod katem kobiecosci.

Kobiecosci... bycie wulgarna blondynka nazywasz kobiecoscia? ja kobiecos definiuje troszke inaczej dla mnie kobieta powinna byc delikatna i namietna, a takze kulturalna, wyksztalcona i piekna. ani doda ani chylinska nie maja niczego z powyzszych. jendak chylinska jest fajniejsza, dla mnie.

Gość Eryk Choleryk
W tym rzecz ze doda jest taka i to w duzo wiekszym stopniu niz Chylinska. Ona jest bardzo nieszczesliwa bo udaje i przyporzdakowuje sie dla kasy. Zwyczajna zagubiona idiotka jakich wiele. A chylinska to jest taka pancurowa, ktora byla zbuntowana i jest strasznie chamska. O docie mowie w sensie potencjalnym a ty okreslasz jej image. Poszukaj sobie na siecie, chociaz nie bo nie mozesz ogladac YT, ale sa filmy gdzie Doda jest taka spokojniutka i milutka. Naprawdę.

Ja nic do Dody nie mam, po prostu wydaje sie bardzo prymitywna osoba. widzialam kawalki GTNL i to co ona tam wygadywala, ten jej smiech... eh szkoda gadac. mentalnie na poziomie nastolatki, i to jeszcze takiej niedojrzalej. ale mam nadzieje ze tylko udaje. no i ... wstyd sie przyznac ale lubie jedna jej piosenke :P Kiedy noc odchodzi sie nazywa bodajze.