Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek22

Czy waszym zdaniem ona nie spała ze zbyt dużą ilością facetów?

Polecane posty

Gość karenek
faceci sa dziwni.... sami lubie poszumiec, a potem szukaja takiej co miala 1-2maksymalnie...a przepraszamz kim oni sie wczesniej bzykali ?? dlatego moje Panie, dewiza jest jedna, zawsze mowi sie ze bylo wczesniej tylko 2 (jeden bylby zbyt podejrzany:P ) i po klopocie:D

Gość a dlaczego zaraz
Spała ze zbyt duża iloscią facetów. Moim zdaniem.

Kurcze mam ten sam problem!!! ;( moja< 23l>miała tez troszkę na liczniku... ja jestem ten 10 jak dobry piłkarz, ale wolałbym być w tej grze bramkarzem czyli z numerkiem 1!!! Opowiedziała mi o wszystkich i generalnie najbardziej mnie obrzydził ten przed 40stka!!! blllleeeee.... Z czterema spała tylko raz, z jednym była dłużej 2 lata a reszta czyli ta 4 to przygoda!!! ja ją miałem na PIERWSZEJ RANDCE!!! ogólnie dziewczyna jest zajeb****Inteligentna, idealna,piękna i co najważniejsze kocham spędzać z nią czas i rozmawiać da się z nią o wszystkim !!! tylko ten przebieg....;//////// GENERALNIE DAJE SOBIE RADE!!! ALE NIE MA DNIA ŻEBYM NIE MYŚLAŁ O JEJ PRZESZŁOŚCI... JESTEM Z NIĄ BO JĄ KOCHAM!!! TYLE ŻE BOLI.....;//// i myślę Arek22 że skoro Cię to ruszyło bo piszesz o tym... to daj sobie spokój.. bo nie dasz sobie z tym rady.. ale to tylko moje zd.. zrobisz jak uważasz..! powodzenia!

ta:o 3 partnerow na rok to duzo? moim zdaniem NIE jesli byly to znajomosci przelotne:o czy uprawianie seksu TRZY RAZY W ROKU TO JAKAS ROZPUSTA??:o zal mi was ludzie:o patrzycie na innych swoja miara:o to ze ktos potrzebuje do seksu milosci nie znaczy ze kazdy tak ma, moze inna osoba potrafi czeprac przyjemnosc z przygodnego, pelnego pozadania seksu?:o hę?:o to ze WY, katole, tak nie macie nieznaczy ze wszyscy tak maja:o

Gość Arek czy ty nie masz
wiekszych problemow? za dobrze ci w tym zwiazku czy co? jak ona cie rzuci za takie durne teksty to dopiero bedziesz plakal na kafe... a zanim to nastapi ciesz sie ze masz doswiadczona dziewczyne, od ktorej mozesz sie czegos nauczyc. uo matko jakie te chlopy glupie czasem!!

Gość jakieś świry
zakładają topiki. Jesteś ortodoksyjnym katolem czy innym bałwanem?

Gość może to byłam ja
paranoja jakaś! ja się zastanawiam czy faceci na kafe to same małolaty, jedni ludzie mają zahamowania inni nie,uszanować trzeba obie strony, a twoja laska poprostu lubi seks i wie do czego du.a służy prucz rodzenia dzieci

Ja gdybym była facetem nie chciałabym takiej. Gdyby miała te 30 i taką ilość partnerów seksualnych za sobą to jeszcze. Ale 22 lata? Oj nie! Mój facet gada,że też nie bo bałby się czymś od takiej zarazić.

Gość gorgona to moze nie pytaj
z iloma kobietami byl wczesniej twoj facet... bo jezeli z wieloma i powie ci prawde, bedziesz sie bala czyms od niego zarazic... Arek obawiam sie ze masz po prostu problem z ego, myslisz ze ona jest od ciebie lepsza, bo wiecej kolesi zaliczyla - i masz kompleks. cala sprawa pokazuje, ze masz duuuzo pracy nad soba. poki co docen jej szczerosc, pewnie teraz zaluje ze ci zaufala. no i docen fakt, ze cie nie zdradza i ze cie chciala, zamiast jak maniak czepiac sie przeszlosci.

Gość boshe nie chcialabym takiego
chlopaka... to jakis malolat totalny, mam nadzieje ze ta laska pojdzie po rozum do glowy i odejdzie od niego.

Ja wiem z iloma był a on z iloma ja. Zresztą oboje mieliśmy po jednym partnerze. Wcześnie się zeszliśmy i już bardzo długo jesteśmy ze sobą...

Gość a jemu za glupote
nalezy sie minus. fuj glupota gorsza niz zlo swiadome.tyle ode mnie.

No jej... Przeżywacie. Każdy ma inne podejście. Ma prawo mu to przeszkadzać i już. Jak ma cię to uwierać odpuść sobie i daj jej nadal szaleć. jeśli nie ma to dla ciebie większego znaczenia bądź z nią i miej sie fajnie:)

Gość masakra żal ci
chłopie, że ona więcej przeżyła? nic tylko zawiść przez ciebie przemawia. wstyd.

Gość laliczka
poza tym, zawsze się ze trzech odejmuje od bilansu ;) Przeciez niektorych moze po prostu nie pamiętać jak była dobra impreza ;)

Nasze zdanie tu jest zupelnie nieistotne. Bez wzgledu na to, czy dla nas Twoja dziewczyna miała zbyt wielu partnerów, czy nie, ważne jest tylko to, czy dla Ciebie tak jest. Dla mnie osobiście 8 partnerów to nie ejst dramat, ale czy to coś zmieni w Twoim podejściu do tej sprawy? Watpię :o

Gość lfghlrjg
Jak facet sie chwali ile miał partnerek seksualnych należy to podzielić przez 3, a jak dziewczyna mówi ilu miała partnerów nalezy to pomnożyć przez 3

Gość Janek po 50
A co miała zostać, z którymś z tej 8 - ki? Widocznie żaden z nich to nie był ten jedyny. Nie przejmuj się to może być fajna laseczka :)

raczej autor to pokraka życiowa , z pryszczami na twarzy jak pięciogroszówki , rozsiane jak pomidory w szklarni mojego dziadka ... tak to właśnie jest jak sie nie ma powodzenia u płci przeciwnej , nie ma porównania a wszytko zgania sie na duża liczbę partnerów która tak naprawde w tym aspekcie nie ma zadnego znaczenia .... autorze przeszkadza ci to ? to zainteresuj sie inna kobietą .... może jedz na oaze z parafi ;) tak kogos poznasz i sie zakochasz :) tylko błagam......... nie pisz pozniej topików o treści : "pomocy, ona nie wie jak mi robić loda " :P

Gość a po jakiego grzyba
w ogóle rozmawiać o swojej przeszłości? Każdy z nas ma własne doświadczenia ( chyba, że jesteś jeszcze w gimnazjum), a rozmowy takie nie wnoszą nic dobrego do żadnego związku. Było, minęło... Zastanawia mnie tylko, dlaczego nikt nie pomyślał, że dziewczyna może mieć niskie poczucie własnej wartości, może jest ofiarą przemocy, (niekoniecznie fizycznej) i w ten sposób (niestety, niewłaściwy), usiłuje podnieść poczucie własnej wartości. Tak naprawdę, to błędne koło... ale odpowiedni partner może je przerwać...

Gość daj sobie z nią spokój
to zwykły kurwiszon. skoro tak lubi sex to prędzej czy później będzie się puszczać, bo takie dziwki nie maja pojęcia o wierności

Gość lisicali
Dobra przyznaje szczerze ze nie chciało mi sie czytac wszystkich postów. Jesli ktos to wczesniej napisał to sorry ale: Mi sie wydaje ze to czysta zazdrosc jest. Bo jakbys miała 20 lasek to by ci nie przeszkadzało ze ona miała "tylko" 8 przed toba :P A ze miałes tylko jedna to zaczyna cie to bolec ze ona miała jednak wiecej szns i okazji do tego by sobie "pouzywac" :P Jezeli przeszkadza ci to, to masz kilka wyjsc :P Zalicz z 10 innych wtedy bedziesz miał wieksza liczbe na koncie niz ona (żarcik) :P , zaakceptuj to lub odejdz i poszukaj dziewczyny która miała mniej tych partnerów :) Wiem ze czasem ciezko jest zaakceptowac przeszłosc partnera i ze nawet najcudowniejsza osoba na swiecie duzo traci w oczach drgiej osoby po takich informacjach (ilosc partnetów na koncie) i niektórzy maja duzy problem z zaakceptowaniem tego.

Mi sie wydaje ze to czysta zazdrosc jest. " i dobrze myslisz :) widzisz , punkt widzenia ,zalezy od punktu siedzenia ;) Koleś by miał powodzenie u kobiet , miał by zgrana paczkę , pewnie by umoczył na jakieś imprezce pare razy ... jego zdanie na ten temat było by zgoła odmienne . Zal spowodowany swoja nieatrakcyjnoscia sprawił w tym przypadku lawine pretensji do kogos kto przespał sie wiecej niz z 1 partnerem ( czyli odmiennie a zarazem już nie w porzadku , gdzie w oczach autora porzadnośc = 1 partner ) :D

Nie wiem, czy tylko zazdrość. Moim zdaniem tu dochodzi jeszcze strach przed porównaniem z poprzednimi partnerami, a im ich wiecej, tym skala porównawcza większa ;) No i to głeboko wpajane nam wszystkich chyba od dzieciństwa przekonanie, że "kobieta musi być czysta". Czyli mieć minimalne doświadczenie seksualne.

Gość do Regres
dlaczego zaraz nieatrakcyjny? ja mialem jedna partnerke, za to piekna. przecietnych kobiet po prostu sie nie tykam, chociaz mialem okazje. jestem wielbicielem pieknych kobiet, a o taka nie jest latwo. autor ma prawo patrzec na przeszlosc, bo taka ktora w wieku 22 lat miala 8 partnerow jest zwykla dziwka!

Gość reqres
jestem pedalem sluchajacym pedalskiego reggae dla lamusow i jaram codzinnie ziolo oraz mam dready

Gość regres jesteś lamusem
i wiąż się z przechodzonymi, puszczalskim pindami