Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek22

Czy waszym zdaniem ona nie spała ze zbyt dużą ilością facetów?

Polecane posty

Gość ale prawiczek ma prawo
wiedziec na jakim gruncie stoi i czy nie kupuje kota w worku

Gość romcio
To niech zaczyna znajomość od pytania: "Z iloma facetami spałaś?"

wiedziec na jakim gruncie stoi i czy nie kupuje kota w worku" tylko prawiczek ma do tego prawo ? kazdy by tak chciał i najlepiej jeszcze zeby wiedziec czy z ta osoba to my juz tak do konca zycia bedziemy .... :D

Gość regres chyba masz lewicowe
poglady. skoro jestes tak liberalny wobec przeszlosci kobiety

Gość takie poglady sa czesto
typowe dla facetow majacych lewicowe poglady polityczne :D

dyskusja się rozinęła... fiu fiu "i nie zrozumiem nigdy osoby ktora za kryterium potencjalnego spotykania sie z partnerem/ką , przyjmuje przeszłą ocenę jej życia erotycznego , nie jej zasad " nie uważasz, że jedno ma wiele wspólnego z drugim? zasady nie obejmują życia erotycznego? swoją drogą, ciekawe na ile była szczera, na ile koloryzowała skąd taka pewność co do szczerości w ten sam sposób, ja mogę być dziewicą i kurtyzaną na zmianę

Gość ale niedziewice sie burza
pewnie was uwiera, ze jakis prawiczek patrzy na liczbe partnerow

Gość ten kto ma kobiete
z duza bujniejsza przeszloscia od siebie to frajer

Gość Mr XXP
Nie bądź frajer, zostaw zdzirę :D. Moja dziewczyna była dziewicą :) i to ja byłem jej pierwszym!!! Cudowne jest to uczucie. :) Miałem wcześniej dziewczyny co miały wielu facetów, jak Ci to już przeszkadza to sobie ją daruj. Jeszcze broń boże coś do niej poczujesz i będziesz cierpiał. Trzymaj się.

Gość po co taka ktora miala
wielu partnerow, skoro mozna miec porzadniejsza?

Gość Dias
Bądźmy szczerzy jeżeli są dwie kobiety które się facetowi podobają to oczywiście że wybierze tą co miała mniej partnerów sexualnych. To oczywista oczywistość. Każdy facet tak uważa - no chyba że nie ma instynktu. Są tacy co powiedzą bzdura itp. ale oni chcą przelecieć panienkę a nie myślą o niej poważnie. Taka jest prawda i dziewczyny mogą sobie tupać nóżkami, ale i tak nic na to nie poradzą.

Gość ja tez bym wybral
taka ktora miala jak najmniej partnerow

Gość do dias
w 100% cie popieram, madrze prawisz

Dias- tak tak a swistak siedzi... jak facet ma malego i male umiejetnosci to pewnie ze woli dziewice bo ona to i tak nie bedzie miala porownania.... :)

Gość do nik nik nik
kobieta, ktora miala wielu partnerow jest po prostu niemoralna

Dias ma 100% rację. 🖐️ To jest naturalne i żadne teksty kobiet z bujną przeszłością tego nie zmienią. :classic_cool:🖐️ "ias- tak tak a swistak siedzi... jak facet ma malego i male umiejetnosci to pewnie ze woli dziewice bo ona to i tak nie bedzie miala porownania.... " Skoro przynosii Ci to ulgę to mysl tak dalej. :classic_cool:🖐️

nie musi mi w niczym ulgi przynosic:) w przeciwienstwie do Ciebie nie mam zaburzen seksualnych plus jestem zareczona :)

Gość prawicek z wiara jest ok
i nie ma zadnych zaburzen

"Bądźmy szczerzy jeżeli są dwie kobiety które się facetowi podobają to oczywiście że wybierze tą co miała mniej partnerów sexualnych. To oczywista oczywistość." nie wiem czy masz zaburzenia emocjonalne , czy raczej twój młody wiek wskazuje na to że na zwiazkach partnerskich znasz sie tyle co moj 3 letni chrzesniak na samochodach mówiac na każdą markę bum bum :P kto ci wpoił takie bzdury że kazdy mezczyzna majac wybor co do partnerki z która chciał by cos stworzyc , sugeruje sie tym ile razy sie oddała poprzednim partnerom ? totalna bzdura !!! wiesz co to jest uczucie ? wiesz co to jest charakter ? wiesz co oznaczaja słowa wady i zalety ? , wiesz co to są zainteresowania , hobby , pasja ? jak poznasz znaczenie tych słów , pozniej mozesz sie wypowiadac w imieniu meskiego gatunku , bo jak na razie koleżko to kwalifikujesz kobiety po przez pryzmat jednego zdarzenia ... a mianowicie łożka ;)

Gość co za debilne .......
teksty o tym porównywaniu czy baby nie mogą zrozumieć że żaden facet nie chce dotykać językiem miejsc w których innych facet miał swojego chuja ??? regres - pocałowałbyś byś kobietę wiedząc że robiła innemu facetowi loda z połykiem ? nie brzydziło by Cie to ???

Gość lisicali
No to regres ty sie kierujesz tym a inni kieruja sie czyms zupełnie innym w wyborze partner. A ja chyba jestem "płytka" (według twojej teaori) i niestety ale mi to bardzo przeszkadza ze chłopak przedemna miał duzo partnerek., w tym te na jedna noc. Uwazam takich kolesi za mało wartosciowych skoro brali panny na jedna noc. Według mnie sie nie szanowali. Nie było tam uczucia. Tak przyznaje sie. Jestem "płytka" (według ciebie) i sie tego nie wstydze :P Szanuje sie i nie pojde z kolesiem który na koncie ma tuzin panienek i nie interesuje mnie ile tam miał pasji i zainteresowan itp. Dla mnie sex jest wazny a taki koles chyba raczej traktuje to przedmiotowo i włazi do łóżka z kazda. Dla mnie sex kojazy sie z miłoscia. Nie wmówisz mi ze 8-10 albo i 20 partnerek kochał. hahahah.... jasne. Traktował to raczej przedmiotowo, bez uczuc.... pustka. To jest płytkie dopiero. Jak sie taki zblizy do mnie to napewno bedzie zgrzyt i bedzie mi to siedziec drzazga w sercu i napewno szybko sie taki zwiazek rozpanie. Ja bede wybierac takich którzy maja ten sam lub bardzo podobny system wartosci jak ja i kieruje sie w zyciu tym samym podejsciem do sprawy. Koles wyzej wymiony nie jest dla mnie i nie chciałabym takiego. Zostawiłabym go dla innych z takim samym systemem wartosci jak on posiada :) P.S reszta opini mnie nie interesuje. Róbcie co chcecie i z kim chcecie i jak chcecie.

lisicali to jest twoje zdanie i ja je szanuje :D "regres - pocałowałbyś byś kobietę wiedząc że robiła innemu facetowi loda z połykiem ? nie brzydziło by Cie to ???" totalnie debilne pytanie ,nie majace nic wspolnego z tematem

Nie wmówisz mi ze 8-10 albo i 20 partnerek kochał. hahahah.... jasne. Traktował to raczej przedmiotowo, bez uczuc.... pustka" zadam ci pytanie ? Przyjmijmy twoje teorie a zarazem odwrócmy sprawę .... nic nie wiesz , o poprzednich partnerkach swojego chłopaka... zakochujesz , jest ci z nim wspaniale, po prost przykład wzorowego meza a zarazem kochanka ... macie dzieci , wspaniałęm małzenstwo ...istna sielanka.. nagle dowiadujesz sie ze za młodu miał przed toba 5 partnerek ... zostawiasz go ? bo miał takie doswiadczenie ..

Gość regres rozumiesz temat
koles zna lask pare miesiecy a Ty z malzenstwem wyskakujesz i piec to mniej niz 8, i dodadatku 8 w wieku 22 lat, on bylby 9 i moglby sie przed 23 urodzinami zlapac

koles zna lask pare miesiecy a Ty z malzenstwem wyskakujesz" czytaj uwazniej , pytanie było skierowane do przedmówczyni