Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek22

Czy waszym zdaniem ona nie spała ze zbyt dużą ilością facetów?

Polecane posty

Gość do Mayor of London
regres kobiety, ktore mialy wielu partnerow powinny sie wiazac z facetami, ktorzy sami mieli wielu partnerow. zreszta spora czesc kobiet, ktore mialy bardzo duzo partnerow (10 i wiecej) rowniez zdradzila. u mnie taka, ktora zdradzila jest przekreslona. facet, ktory wiaze sie z takim worem na sperme, albo wrecz ciagnie zwiazek dalej, po tym jak kobieta go zdradzi nie ma godnosci, honoru i dumy

i zająć jakiekolwiek stanowisko to wije się i wykręca po czym podkula kitę i ucieka do nory." offerma no to tak sobie to tłumacz , mnie za nadgodziny nie płacą ...:D no i znowu błędna interpretacja zdarzeń ... no ale wylogowanie z kaffe dla niektórych oznacza podkulenie kity ;) i ucieczke z nory . Co do twojego pytania , widac ze nei mozna z toba za grosz podyskutowac a odpowiedzi musz byc dla ciebie w kategoriach , tak i nie ... co do twojego pytania .... odpowiedzi juz wczesniej udzieliłem , a skoro nie umiesz jej zrozumiec wiec tym bardziej jest mi przykro bo innej ode mnie nie uzyskasz ,z wiadomych wzgledów :D ( czas)

rowniez zdradzila. u mnie taka, ktora zdradzila jest przekreslona. " mayor powiem tak :) zdardzić może ta co miała 10 partnerów , i zdradzic może ta której ty jesteś pierwszym facetem ...

offerma to twóju punkt widzenia :) i ja go szanuje :) ale wybacz , ja naprawde nie mam juz czasu odbijac tej twojej dziurawej piłeczki ... a ty napisz sobie tutaj jeszcze 20 razy szczur , może poczujesz sie wtedy lepiej :) 🖐️ szczała ps.prosze nie poprawiaj mnie że pisze sie strzała :D

Gość reqres
Regres to jak zalapales sie jako 27 ? ;)

Gość do Mayor of London
regres tylko, ze jak kobieta ma juz bardzo bujna przeszlosc, to dosc prawdopodobne jest, ze zasmakowala zdrady, czy seksu z calkiem obcym facetem, ktorego nawet imienia nie znala

Gość same puszczalskie tu

Gość bo kafeteria nie jest portalem
dla porzadnych kobiet

Gość Saudyjski szejk
a moja zona spala tylko ze mna, bo jakby spala wczesniej z innymi, to by zostala oddana do burdelu

Gość zbyt wielu na pewno
pomylscie jeszcze co ona z nimi wyrabiala. black and gold, ciebie to jeszcze rozumiem, bo chyba to byli twoi faceci, a teraz jestes wierna

Gość ineskaaaaa
no to badz z nia ale nie przelatuj jej:) zobaczymy jak dlugo z toba bedzie . Pamietaj ze teraz kobiety malo co sie roznia od facetow.:) Takie czasy... ehhhhh

Gość Ineskaaa
a napewno bylo ich wiecej tylko wstyd jej sie przyznac:P

Gość do ineskaaaaa
i ja nad takimi kobietami ubolewam

ja uwazam ze powinienes dac jej szanse bo to z iloma facetami spała to nie jest chyba powod zeby zrywac znajomsc.powiem tak ja mam 18lat i jestem dziewica ale nie uwazam zeby fececi sie tak powinni prejmowac seksem i tym co ich dziewczyna robiła wczsneij.prawda jest taka ze seks jest to potrzeba fizjologiczna człowieka taka jak potrzeba snu jedzinia i picia

Gość do 2003joanka
tylko wam kobietom sie wydaje, ze to sie nie liczy

Gość ineskaaa
ja jestem kobieta i dla mnie to sie liczy i wiem ze dla niektorych mezczyzn tez

Gość i prawidlowo myslisz

Gość SexMechanik
Takiej z dużym przebiegiem (czy jak kto woli - przelotem) przed kolejnym użyciem trza nierząd wymienić, wytryski sprawdzić i oleum do łba nalać ;)

Gość prawiczku masz racje

Gość SexMechanik
W Egipcie chińska firma oferuje tamtejszym kobietom rekonstrukcję błony dziewiczej po 30$. Ciekawe tylko jak z jakością produktu i czy nie dojdzie do samorozdziewiczenia przy kichnięciu? No i nie wiadomo czy gwarancja producenta to 2 lata (bezowocnych prób spenetrowania zaplombowanej dziurki)?

Gość udawane dziewictwo
to niedziewictwo

To, że kobieta spała z wieloma mężczyznami nic nie oznacza!! 22-letnia dziewczyna, która spała z 8 facetami to dla was puszczalski dziurawiec?? To jest śmieszne! Facet im więcej kobiet przeleciał tym jest bardziej cool;] Do autora tego topiku: Fakt, iż dziewczyna w wieku 22 lat spała z 8 facetami może przecież oznaczać, iż uprawiała ona sex tylko 8 razy w życiu. Tak jak sam napisałeś tylko z jednym była w związku, więc zakładając, że przez te lata była by w stałym związku to uprawiała by sex 800 razy albo i więcej a nie 8!!! Ogarnijcie się ludzie! Kiedy mamy korzystać z życia jak nie podczas naszej młodości?? Wtedy właśnie mamy czas na próbowanie różnych rzeczy, sprawdzanie co jest dla nas najlepsze, co nam odpowiada... wtedy także popełniamy błędy, i wyciągając z nich wnioski uczymy się na nich! Uważam, że bardzo dobrze jest korzystać z życia za młodu, żeby potem w małżeństwie czy poważnym związku nie przychodziły nam do głowy głupie pomysły. Uważam zdradę za coś najgorszego, ale śmiem przypuszczać, że często dotyczy ona osób, które nie zasmakowały w życiu czegoś innego;]

Gość do pretty but sad
ja bym takiej nie chcial, dla mnie taka jest puszczalska

Gość SexMechanik
Lepsze auto używane długo przez jednego właściciela, niż takie, którym wielu po trochu jeździło.

Gość do SexMechanik
pelne poparcie :)