Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowane lata

Dziś mielibyśmy 12 rocznicę ślubu ale on

Polecane posty

Gość zmarnowane lata

prowadził przez kilka lat podwójne życie. Rozwalił moje. Straciłam przez niego dziecko i 10 lat życia. Dlaczego właśnie ja musiałam trafić na takiego gnoja?

Gość daj spokój
Idź do lekarza kobieto. Takie zadręczanie się nie jest zdrowe.

a ja uwazam, iż powinnas uczynic wszystko aby poznac kogos. Nie siedz i nie czekaj na smierć.. wychodz do ludzi, poszukaj w necie-teraz to jest b.modne:) Na pewno jescze mozesz fajnie spedzic wiele chwil z kims nowym. Swiat nie jest dobry, ludzie w nim rowniez, czesto cierpimy bez powodu..szczescie bywa ulotne, ale to on Cie zranil, on okazal sie niczym. Zmarnowane lata? na pewno..ale nie ma sensu tkwic w tym do konca tylko jak najszybciej wziąc tyleczek w troki i zadbać o siebie, chociaz teraz!:)trzymam kciuki!

Gość Realny Pan
Jakiego gnoja .Widziały gały co brały. Miej pretensje do siebie. Wy baby z tą waszą chorobą psychiczną zwaną miłością rozpier+dalacie świat

Gość metalwomen
ja obchodziłam całkiem niedawno 11 rocznice slubu. Co moge powiedzieć,ze nigdy tak do konca nie mozna poznac drugiego człowieka,chocby sie z nim przysłowiowa beczkę soli zjadło.. po pewnym czasie małe wady które były zupełnie nieistotne na poczatku,z kazdym rokiem wydawały sie coraz wieksze...i cos pekło,doszło do dramatycznych momentów z obu stron,ale w bólach i we łzach przetrzymalismy,to była trudne próby dla kazdej ze stron. Chcemy byc razem nadal,kochamy sie,choc to zupełnie inny odcien miłosci... Autorko topiku,może jeszcze nie jest za pózno,moze potrzeba szczerej rozmowy...dystansu z doswiadczenia powiem,ze emocje to najgorszy doradca. trzymaj sie

Gość zmarnowane lata
Nie zadręczam się na codzień ale takia okazja służy wspomnieniom. Niestety, nie fajnym. Tak naprawdę nie mam ochoty już nikogo poznawać i znów marnować życie.

Gość metalwomen
a zapytam,jezeli to nie tajemnica w tej chwili nie prowadzi juz podwójnego zycia??? czy dalej ciągnie to bagno??

"zmarnowane lata prowadził przez kilka lat podwójne życie. Rozwalił moje. Straciłam przez niego dziecko i 10 lat życia. Dlaczego właśnie ja musiałam trafić na takiego gnoja? " A co się z tym dzieckiem stało:O?I jaka stara jesteś:classic_cool:?A ja można powiedzić że straciłem znacznie więcej przez starokawalerstwo:P.

Gość zmarnowane lata
Nie ma już bagna bo wystąpiłam o rozwód ale niesmak pozostał. Tak właściwie dopiero do mnie dotarło, że facet nigdy mnie nie kochał. Pewnie zadecydowała kasa. A dziecko ma swój grób na pobliskim cmentarzu. Cholera mnie dziś bierze bo przecież mogłam wybrać innego faceta, może miałabym normalną rodzinę... Naprawdę najbardziej mi wstyd mojej naiwności- tyle lat robił ze mnie totalną idiotkę :(

Gość widocznie czegoś było brak

Gość poszukaj innego
odreaguj stracony czas mysl pozytywnie

Gość nie bronie go
ale obwinianie kogokolwiek za smierc dziecka jest podle przeciez go nie zamordowal a meza sama sobie wybralas

Gość zmarnowane lata
Myślisz, że nie należy obwiniać o śmierć dziecka jego ojca, który przesyła ciężarnej esemesy treści "poszukaj sobie innego tatusia dla swojego bachora" oraz odmawia przeprowadzenia u siebie badań krwi niezbędnych dla prowadzenia ciąży? Może i nie należy, nie wiem. Chyba jest mi to już obojętne bo dzieciakowi nic już życia nie zwróci. I mi moich 10 przegranych lat także.