Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emigriusz

Dlaczego wiekszosc kobiet jest tak plytkich a jednoczesnie

Polecane posty

Gość Emigriusz

tak latwo jest je oszukiwac? Mam ten problem, nie moge niczego obiecac dziewczynie, nawet tego ze zawsze bede sie do niej usmiechac. Jestem normalny, patrze w przyszlosc i szanuje innych, jednak dziewczyny traktuja mnie jak powietrze. Czasami zastnaawuiam sie dlaczego innym facetom sa sklonne zaufac i wybaczyc najwieksza glupote a mnie traktuja powaznie i kazdy moj ruch odbieraja jako atak. Czy wszystkie dziewczyny musz abyc tak naiwne i tak podlegac wplywom facetow, a z drugiej stony same agresywne i z nadiarem testosteronu ubierajace sie jak dziwki? Mam pomalu tego wszsytkiego dosyc

Gość ja Wam wyjasnie
ZADEN normalny facet nie bedzie siedzial na forum dla KOBIET i tego czytal, a juz na pewno nie bedzie zakladal topików :P

Moze po prostu to Ty wybierasz nieodpowiednie panny????

Gość Realny Pan
Amant wszech czasów czyli faszystowska świnia założył temat w którym się sam wypowiada i jak zwykle za wiele osób A pamiętasz kurwo to: Bartek( intrygantbarteeek@o2.pl) vel tzyniczna marysia* vel Brzydula30 vel Królowa przystojnych facetów vel przerwa miedzy palcami 90 vel szumiący obywatel świata vel anioł i diabeł (aniolidiabelwjednym@o2.pl)vel Maria Curie Skłodowska vel tzytzu (Duchu66@gmail.com) vel stulej stulejmanovic vel Ania 23 cm w zwisie vel Amant Wszech Czasów k.odwetowa (amantws@yahoo.de) vel Hinatka vel kokoszannnellll vel Jimena vel jablko velZ Każdym Dniem... vel SŁOWICZKA vel 812 vel czitaaaaa vel kasia s vel iwaaa vel gruby hu***** vel Nikita Chruszczow vel diegomachazer vel Dobromila vel srał cię., vel taka zwykła dziewczyna vel ptaki pinokio1990 i wiele innych, niby przykład a jestzwykłym dziecioj*ebcą .Pedofili należy tępić. Widzę że rajcują cię tematy związane z sexem gwałtem i nieletnimi . Widać jesteś pedofilem, gwałcicielem który winę za swoje poczynania i gwałty na nieletnich chce obarczyć innych i nie mieć poczucia winy.Nie rób z ludzi debili. Trzeba cię leczyć pod zamknięciem byś więcej dzieci nie napastował.Dla pedofili nie wazektomia tylko kastracja. Twój kolega biały murzyn szuflą dostanie już po d*upie a kiedy twoja kolej? Czy policja i załoga o2 już wie że moderatorem forum jest pedofil???Może się znajdzie jakiś przedstawiciel prawa który zajmie się pedofilią "Bartka niekoniecznie przykładu dla ludzi i zwierząt także nie" i sekciarstwem amantws@yahoo.de aniolidiabelwjednym@o2.pl intrygantbarteeek@o2.pl

Gość Emigriusz
Ta normalny, jak mam byc normalny jak sie laski glupio do mnie sumiechaja tylko, bo nie latam jak kot z pierdzielem nie nadskakuje i nie odgrywam taniego serialu przed laskami. Zawuazylemm ze po jakims czasie jak jestem z laskami to sie do mnie przekonuja jako do faceta, ale i tak zostaje im w swiadomosci motyw pierwszego wrazenia. Facet ktory poderwie laske, jest z nia przez rok potem okazuje sie ze ja zdradza, ale od poczatku taki byl tylko dopiero ona sobie to uswiadomila po dlugim czasie, rzuca go. A potem i tak za takim teskni. A tacy faceci mja laski gdies, uzywaja sobie i sie ciesza nie musza pisac na forum. Beznadzieja, mam dosc lasek, chociaz nietore sie za mna ogladaja bo brzydki niejestem, do tego męski, ale żadna prawie tego nie powie bo jak się takiej podobam to trzyma to w tajemnicy. Za to starsze kobity powiedza prade i tak sie zastanawiam chociaz tutaj to ja mam watpliwosci, ale wszytko wskazuje nat o ze bede musial sie zwiazac z kobieta 40-50 letnia, bo z tymi 20-30 to jest kur**wa porazka. A ja nie mam ochoty odgrywac zadnych scen.

Gość Emigriusz
TEmat założyłem ja. A Amant Wszechczasó∑ jest tutaj moderatorem? I pdeofilem jednoczenie? I to wynika z tego co wypisuje na tym forum? Ciekawe, niektorym to juz tak interenet siedziw glowie ze wszystko sie im miesza.

Gość ja Wam wyjasnie
Twoja gadka jest tak TYPOWA. Mam kilku takich"kumpli", którzy oczywiście nie mają dziewczyny, a tłumaczą to tym, że: - wszystkie laski się puszczają, a oni chca tych "normalnych" - tych normalnych "oczywiscie nie ma" - laski leca TYLKO na bogatych facetow, ktorzy sa choojami - oni NIGDY nie beda latac za dziewczyna - oni sa wrazliwi, chcieliby inteligentnej rozmowy, a z dziewczynami nie ma o czym (bo "normalnych nie ma") - itp. Tak wygląda sytuacja z punktu widzenia takiego "kolesia", bo z punktu widzenia kobiety facet... jest NUDNY. Rozmowe zaczyna od polityki, albo narzekania na życie. O, to jest Wasz ulubiony temat- NARZEKANIE. Nie chce mi sie tu zbytnio rozwodzic, i tak sie rozpisalam, a nie wiem czy udalo mi sie uchwycic sens. W kazdym razie, zastanow sie nad SOBĄ lepiej i zajmij sie swoim zyciem. Piszesz "jak laska moze byc z takim choojem", a powiedz mi jak facet moze byc takim choojem? Ludzie sa ludzmi, zachowuja sie roznie. Niekoniecznie dobrze :o W ogole nie wiem po co zalozyles temat. Faceci nie zakladaja takich tematow na forach :o

nie rozumiem. jest tyle wartosciowych dziewczyn... ludzie, gdzie wy mieszkacie?

Gość Emigriusz
Dlaczego zalozylem temat? A dlaczego ty odpoiadasz w tym temacie? Masz sporo racji w tym co opisalas. Ale poza tym jak widac nie rozumiesz w czym rzecz. I wlasnie pisalem o takich laskach jak ty. nie twierdze ze nie ma fajnych lasek, ale niestety takich jest malo, wiekszosc ma fiubzdziu jednak, a pozostale pewnie znowu nie interesuja mnie. Cos w tym jest bo ja raczej ogladam sie za ladnymi, no powiedzmy, ale za mnaa tez sie ogladaja - to tak dla informacji zeby nie bylo ze jeestem jakims paszczurem ktory mierzy niewiadomo jak wysoko. Laski ktore mialem okazje poznac blizej niestety, jedna robila jakies fochy, zagrywki i nagle mnie olala (teraz od kilku lat sma siedzi) a inne tez podobnie, jak mam byc z kims takim kiedy pozniej okazuje sie ze wychodza jakies dziwne filmy?

Gość ja Wam wyjasnie
Moze Ty takie lubisz? Ja rozumiem trafic 5 takich lasek na 10, może nawet 8 przy złych wiatrach :P Ale nie wszystkie. Poza tym, KAZDA laska strzela fochy :D:D:D Kwestia tego jak do tego podchodzisz i na ile sobie pozwalasz i JAKĄ laske wybrałeś. No sorry, ale wychodzi na to, że po prostu w takich "gustujesz" :P Jakby na przekór sobie :D

Gość Emigriusz
Moze nie dosc precyzyjnie sie wyrazilem, sprawa jak widac nie jesst prosta. Ogolnie chodzi o to ze ja nie staram sie grywac kogos kim nie jestem, jezeli na cos narzekam to nie dlatego zeby sobie ponarzekac. POtarfie sie cieszyc i smiac, ale nie mam juz 15 lat zeby byc naiwnym i kazdego obdarzac swoja radoscia. Dlatego nie zgryawm asie przed kobietami, w swoim zyciu widzialem jak dziewczyny sa z kumplami i nie kumaja ze ci goscie ssa z nimi tylko dla seksu. Mnie zawsze interesowalo cos wiecej. Nie mowie ze kazda kobieta taka jest, ale spotykalem sie z roznym iprzypadkami, nawet z takim gdzie jakas dziewczyna byla do mnie niechetnie nastawiona po czym ze wzgledu na bliskie kontakty zmieniala zdanie do tego stopnia ze sama sie do mnie lasila i przytulala. Niestety byla z innym facetem a dla mnie cos takiego nie chodzi w gre, nawet jezeli ktos jest niedobry czy wrecz oszukuje druga strone to nie ma mozliwosci zebym ja sie z kims takim zadawal. Ja chce zyc i funkcjonowac normalnie, falszu i niejasnych sytuacji mam dosyc jak chce z kims byc to naprawde, wtedy ten ktos sie smuci i cieszy. Bo takie jest zycie. A nie ze ktos mi si enie podoba bo ma zly dzien czy problemy. Dla mnie to jest sukinsynstwo zwykle i tego widze wielkie morze.

Ja jestem normalna, ubieram się normalnie... Chłopak mówi, że jest ze mna bo jetsem orginalna, normalna, ubieram sie normalnie... Jetem inteligętna, kobieca, śliczna i w ogóle (tak mi masakrycznie słodzi) wiec sa normalne dziewczyny... a no i jeszcze istotna rzecz 0 nałogów...

Gość Emigriusz
HxD no to jestes idealna, jeszce jedna rzecz to jest taka ze moliwe ze juz tafilem na taka dziewczyne tylko cos zawsze dzialo sie takiego co nie pozwalalo mi sie zaintereesowac. Taki wlasni eswait, i daltego narzekam czesto, bo w duzej merze to wina tego ze ludzie sie zra jak szczury.

Może... Powiem ci tyle jak sie próbuje znaleźć tego/tą jedyną/go to jest cieżko zawsze się nie "trafia". TA osoba znajdze sie zama ale tylko znajdze potem trzeba sie mocno natrudzić zeby być razem, a z biegiem czasu wszystko staje sie łątwe, proste, jasne:)

Gość serri
Eigrusz czemu ty sie dziwisz z facetami jest tak samo, zawsze sa milsi wobec tych ktore im nadskakuja, sa takie slodziutkie, mile ja na pocztaku zawsze jeste ostrozna, stara sie byc bardzo neutralna i co myslisz ze jakis facet wyjdzie z inicjatywa? naprawde zadko który tez dopiero po czasie przekonuja sie ze gram czysto, nie udaje

Gość serri
ludzie czesto na poczatku w zwiazkach klamia, wciskaja bajer itd ale zawsze mysla ze jakos bedzie a jak nie to trudno znajda kogos innego znam wiele takich zwiazków, tacy luzie sa siebie warci i tyle

mój chłopak jeste też idealny... zero nałogów, gra w klubie piłki nożnej, trenuje itd (wieć dobrze wygląda) pięken ciemne oczka, brozowe/czarne włoski bardzo ciemna karnacja strasznie kochany potrafi sie zająć dziwczyną i w ogóle... coś czuje że to ten jedyny...

Gość ee ja jestem normana
w sensie tak zawsze mi mówili i mówią faceci. Wyluzowana ale też i poważna jak trzeba. Kiedyś mnie to zawsze śmieszyło jak pytałam facetów dlaczego ze mną są i odpowiadali, bo jestem normalna i że mam charakter. Ale teraz widzę, że to był jakiś mega wielki komplement

Gość Emigriusz
serri dokladnie o tym mowie, o takim oszukiwaniu sie i przyzwalaniu na to

szaczerze to wszytskie dziwczyny normalne jakie znam są zajęte... a te nie normalne cały czas zmieniają facetów..

Gość Emigriusz
wlasnie w tym jest problem HxD, ale przewaznie te w miare normalne tez wczesniej szly na zywiol, a teraz albo wpadly albo juz po porstu zm przeszlo.

ja szłam na żywioł ale tylko wirtualnie a potem znalazłam chłopaka i wszytsko wróciło do normy...

a ja nigdy nie udaje, zawsze mówię prosto z mostu, wręcz każdy kto mnie poznaje ma wrażenie, że jestem jakąś suką, bo się nie pierdziele i mówię jak jest. Ale to jest zawsze tyko pierwsze wrażenie o mojej osobie. Dla mnie to chore gdy się coś udaje. Przecież nie można żyć w zakłamaniu. Jak można udawać coś przed kimś kogo się widzi niema codziennie. Ja bym tak nie mogła, chyba bym się w tym pogubiła.

Emigriusz a powiedz szczerze, nie jest trochę tak, że sam oglądasz się tylko za takimi laskami, o których pisałeś? Zwracasz uwagę na te ciche, jak ktoś tu wcześniej napisał, które trzeba poznać mocniej

Gość Emigriusz
nie wydaje mi sie. Jedyne coma sobie do wyrzucenia to to ze spotakalem kila fajnych dziewczyn z ktorymi nie chcialem zaczynac nic poniewaz mialem wtedy duzo problemy ktore siedzialy mi na glowie, wiecnie chcialem sie wiazac a niestety nie bylo mozliwosci utrzymac kontaktu a zostaienie swojego numeru czy cos takiego nie wchodzilo w gre, musialbym raczej zaczac znajomosc.

Możesz tłumaczyć sobie brak zainteresowania kobiet Tobą jak chcesz ale prawda wygląda tak że to ty jesteś płytki i nudny więc kobiety traktują Cię jak powietrze. A teraz idź do łóżka, przemyśl to sobie i idź spać.