Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam optymistka do dzis

Moja druga polowka sie nie narodzila jeszcze...

Polecane posty

Mam 26 lat, nigdy nie bylam w stalym zwiazku, byly jakies letnie romanse ale to wszystko, nigdy nic powaznego z facetem mnie nie laczylo, ostatnio coraz czesciej mysle ze ja nie mam swojej drugiej polowki, i tak tez czuje. Ci ktorzy mi sie podobaja sa zajeci, tym ktorym ja, oni mi nie bardzo i taki zamkniety krag. Dosc mam juz tej samotnosci, wszedzie sama, na imprezy rodzinne juz nie chodze bo mam dosyc pytan..kiedy ty sobie kogos wkoncu znajdziesz! A to nie chodzi o kogos, byle pierwszego z ulicy, tylko tego ktory mi pisany. Smutno mi:/

Gość Telamano
to idź się powieś

Gość ale to trzeba
zadac nastepujace pytania -czy masz dobry charakter ? -czy masz dobre serce ? -czy jestes ladna ? -czy ... itd. bo jakis powod musi byc dlaczego jestes "samiutenka" no chyba ze to Twoj swiadomy wybor

wlasnie glownie ladne dziewczyny sa samotne! jestem mila, sympatyczna, ladna... jedynie boje sie otworzyc przed innymi gdyz pochodze z alkoholowej rodziny:/

Gość ale to trzeba
czyli powod jest Ci znany masz swiadomosc dlaczego tak wiec musisz zrobic wszystko aby zaufac ludzikom i wtedy to juz tylko krok do znalezienia tej Twojej 2 polowy :-) czego oczywiscie Tobie zycze :-)

Gość Realny Pan
Tutaj to wszystkie są ładne,kochające , wszystko i o wszystkim wiedzą wyrozumiał i o dobrym sercu . A jak co do czego to pasztety którym śmierdzi z gęby jak z chaty murzyna, w łóżku lodówa i worek a serce to mają do pieniędzy

problem jest trudny do usuniecia, a jesli juz nawet by go nie bylo, to wokolo nie ma fajnych facetow godnych poznania Realny Panie, mysl sobie co chcesz, ja wiem jak jest u mnie a inne mnie nie obchodza

Gość a dlaczego zaraz
Weeeeź...... 26 lat różnicy w związku to jednak przegięcie trochę. :D

czytaj temat, pozniej sie wypowiadaj

Gość a dlaczego zaraz
Właśnie czytam, łącznie z tytułem. :P Tępa jesteś dlatego nie możesz znaleźć chłopaka. :P

wiesz co bez komentarza, twoje wypowiedzi pokazuja ile masz oleju w glowie

Gość a dlaczego zaraz
Mam w głowie cos innego niż olej. Chyba to zdrowsze. :D Ok, sorry za ostre słowa, ale wykaż trochę poczucia humoru!!! Może własnie tego ci brakuje, co?

Gość this is it
czy masz dobry charakter ? Taaaaak, bo faceci leca na dobrosc i fajny charakter:D W moim otoczeniu wszystkie zolzy, srednie zolzy, wredotki, egoistki maja facetow, a czest ote dobre, przyjazne osoby nie. Oczywiscie nie musze dodawac, ze te pierwsze sa atrakcyjne wizualnie.

Gość this is it
*dobroc

Gość a dlaczego zaraz
Amant, nie każ mi zmieniac o sobie zdania! :D