Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryka214

Ropa na dziąsłach, gardle i bolące ucho

Polecane posty

Gość henryka214

Hej Mam bardzo duzy problem i potrzebuje natychmiastowej pomocy. Od tygodnia mam rope w okolicach dolnej i gornej prawej 8, przez co bolo mnie cala prawa strona gardła i nie moge przełykać. Do tego bardzo boli mnie prawe ucho a dokladnie jest przytkane i boli mnie od środka. Niestety prawy migdal tez jest zainfekowany i węzły chlonne to samo. Nie bylo by problemu gdybym była w Polsce bo wiadomo dentysta albo lekarz dalby antybiotyk ( zreszta juz raz tak mialam i skonczylo się na antybiotyku). Jestem aktualnie w Anglii i niestety lekarz nie chce dac antybiotyku. Co moge zastosować aby ściągnęlo mi rope z dziąsel i gardła a przy okazji ucho przestalo boleć? Od tygodnia jede na przeciwbólowych środkach ale one one nie pomagają tylko uśmierzają..... Pomocy

Gość zwyczajnaaaaaaa
jest to angina ropna z powikłaniami też tak mam zwłaszcza zimą bez antybiotykow nie przejdzie

Gość najtańsza i bez recepty
jest tylko urynoterapia... :D

Gość henryka214
tyle że wlaśnie na antybiotyk liczyc tutaj nie mogę.... i tutaj wlasnie jest ten szkopoł..... lekarz stwierdzil że trzeba odczekas swoje i brac witaminki i inne cholerstwa. Właśnie wygrzebalam tez na tym forum pare fajnych zdań na temat wody utlenionej....... jest pare postów poniżej.....

Gość henryka214
wsnie przepłukałam gardlo woda utlenioną i ropa zaczeła zchodzic ale jeszcze troszke boli, a boli może dlatego jeszcze że jest to miejsce 8mek.... teraz sprobuje z uchem , ciekawe czy pomoże?