Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

Odpowiem na każde wasze pytanie i postaram się pomóc

Polecane posty

a jakie mam kwalifikacje ku temu?:P

dlaczego zawsze dostaję po dupie mimo ze sie staralam jak tylko umialam

zoa - nie do końca rozumiem pytanie. mawronka - myślę że dlatego że trafiasz na złych ludzi. Lepiej mieć kilku zaufanych przyjaciół niż wielu znajomych. :)

Myślę że jakbyś się tak bardziej zastanowił to możesz sam odpowiedzieć na to pytanie ;) Dam Ci szansę ...

literówka przepraszam, miało być - jakie Ty masz kwalifikacje?

Ojj duże.. Myślę że dużo przeżyłam i uważam że ludzie mogliby napisać tutaj zamiast zakładać nowe wątki z każdą pierdołą. Przecież tutaj inni też mogą pomagać jeśli znają odpowiedź ...:)

No dobrze. Powiedziałam że w miarę możliwości - przepraszam bardzo pomarańczowy skurwysynie ale nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie :(

Gość ja sie pytam teraz
dlaczego trafiam na nieodpowiednich palantow?

Gość ale patologia
tęsknię bardzo - co mam zrobić? :(

ja sie pytam teraz - bo życie nie jest łatwe dla nikogo. I każdy z nas -KAŻDY popełnia w życiu błędy na których musi się uczyć. Nie chcę Ci prawić kazań więc może też zadam Ci pytanie.. czy na pewno poznałaś tych facetów na tyle że decydowałaś się na stały związek ? Czy to jakoś tak od początku odrazu było ? ale patologia - mieszkam w Anglii. ja też tęsknie. Za krajem za przyjaciółmi, rodziną. Ja przedewszystkim kontaktuję się jak najczęściej. ALE.. chyba nie o taką tęsknotę wam chodzi ? Raczej do faceta, tak ?

Gość ale patologia
do faceta - w dodatku to bardzo głupia tęsknota, bo mieszkamy razem, rzadko się rozstajemy, ale strasznie nam źle bez siebie... dobrze że już jutro wracam:) dzięki za odpowiedź, podziwiam Cię, że potrafisz znieść taką długą rozłąkę z rodziną, przyjaciółmi...

Staram się bywać w Polsce co 2-3 miesiące :) Więc nie jest źle. Ale naprawdę zniosłam to bardzo ciężko. Leczyłam się na depresję ale postanowiłam że się nie poddam. I teraz jest dobrze. Są telefony listy maile.. skype dużo daje. Pozatym znajomi często wysyłają mi zdjęcia opowiadają co u nich. Ważne że o mnie nie zapomnieli :)

Gość niekumaty janek
czy 12centymetrowom pompką można pompować ślimaki?

Gość patiiiiiiiiii
Czy warto byc z kimś kogo się kocha pomimo tego, że ta osoba zrobiła Ci wiele świństw??? :-(((((((((((((((((((((((