Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyth76u6yrtgf

Przyjaciolka mojego chlopaka

Polecane posty

Gość yyth76u6yrtgf

Ekhm... moze to zabrzmi infantylnie. Jestesmy ze sobą 2 lata. I od poczatku naszej w ogole znajomosci, nie tylko zwiazku jest ktos kto bardzo mnie irytuje... mianowicie jego \"przyjaciolka\" (o ile osobe ktora odzywa się tylko wtedy kiedy czegos chce mozna nazwac przyjaciolka ). Chodzi o to, ze nie lubię jej i to strasznie. Dziala mi na nerwy. A jest tak,ze jak gdzies z jego znajomymi wychodzimy to ona tez. On ja lubi. A ja jej nie lubie poniewaz: wpieprzala (raz , ale mi ten raz wystarcza) nam sie w zwiazek, tzn konkretniej to chciala nas sklocic , bo NAKŁAMAŁA mu , ze ja spotykam się z kims, ze niby nas gdzies razem widziala (myslalam ze szlag mnie trafi). Oczywiscie puscilam idiotce wiazanke... ale co mi z tego. Poklocilismy się. On jej uwierzyl bo ja zna od malego a mnie 3 lata :/ jak mu raz powiedzialam, ze postawię chyba ultimatum- albo ja albo ta \"przyjazn\" to powiedzial mi , ze to chyba oczywiste kogo wybierze. Ja na to ze tą \"przyjazn\"? a on ze tak... dodam, ze oboje jestesmy juz po dwudziestce

Gość Korpulentna migotka
no to super, widac ze jestescie ze soba nie dla milosci

Gość nie czekaj az on dokona

Gość yyth76u6yrtgf
nie wiem jak on ale ja dla milosci

Gość Korpulentna migotka
ty mozliwe ze tak ale jak iwdac on nie bardzo

Gość yyth76u6yrtgf
pytalam go o to wiele razy twierdzi ze dla milosci. Ogolnie czuje się kochana ale dreczy mnie to co powiedzial ... w sumie to niby bylo podczas klotni, ale czy to ma znaczenie w jakies sytuacji? wazne ze powiedzial...

Gość całkowicie czarny kot
po 1 - Przyjaciolka mojego chlopaka - to oksymoron po 2 - facet Ci powiedział na którym jestes miejscu... na drugim... szkoda Twojego czasu

Jak możesz być z kimś kto stawia Ciebie ponad przyjaciółkę? :o To ma być miłość? Wybacz, ale łudzisz się ;) Zapytaj ponownie, skoro to było podczas kłótni. Jeżeli drugi raz bym usłyszała, że wybrałby ją, to bym powiedziała 'mówisz, masz' i dała sobie spokój z takim typem :o Nie wyobrażam sobie, żeby mój facet powiedział mi coś takiego i wierzył innej osobie, a nie własnej dziewczynie. Pomyśl.