Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryka z henrykowa

co za chory dzien!!!!

Polecane posty

Gość henryka z henrykowa

Wstalam rano i dostalam trudne dni Potem poszlam po bulki i cala zmoklam bo nie wzielam parasolki Cos mi smierdzialo z kosza, okazalo sie ze moj wspanialy wspollokator wlozyl dziurawy worek i zafajdalo caly kosz, mylam godzine i rzygalam A na koniec droge przebiegla mi ropucha a ja sie boje ropuch i mam zjebany dzien

Gość ale patologia
trudne dni:D ładne określenie

Gość henryka z henrykowa
I jeszcze spac nie moge bo moj wspollokator, ten od dziurawego worka se panne zaprosil Mam nadzieje ze gumke tez zalozy dziurawa cwel jeden

Gość henryka z henrykowa
Boje sie cholerstwa od malego, obrzydza mnie

Gość piękna gienia
ale jakbyś załapała, to mogłabyś współllokatorowi i jego pannie do wyra wrzucić :)

Gość don bonicelli
A ja po 13 godziinach snu wstałem prawie o 14, pare tygodni temu uzaleznilem sie od gier komputerowych, przedtem prawie nie dotykajac kompa. caly dzien jestem wpieniony, zestresowany, nie moge zagrac, a tylko to mnie odstresowuje, nie mam na nic sily i ochoty, bo poklocilem sie z polowa rodziny i mam makabrycznie niska samoocene i poraz pierwszy w zyciu poplakalem sie przy smutnym filmie i caly sie trzese, bo chcialbym pograc, a nie moge i rosnie we mnie frustracja. wiem, ze to chore i smieszne, ale uczucia nie zachowuja sie tak jak mysli rozum

Gość piękna gienia
dlaczego nie możesz zagrać ?

Gość don bonicelli
nie mam dostepu do komputera, na ktorym jest ta gra, od ktorej sie uzaleznilem czuje sie jak jakis debilny nastolatek, myslalem, ze nigdy sie na cos takiego nie zlape i tak mam zamiar to wrzucic w cholere, ale jestem bardzo sfrustrowany

Gość henryka z henrykowa
mieszam bigos łokciem :classic_cool:

Gość piękna gienia
współczuję :) ale na frustrację może jakiś film obejrzyj... dla równowai... komedie :)

Gość henryka z henrykowa
Ja tez jestem uzalezniona,ale od simsow. Nie mam 3 i to mnie denerwuje, ale wspollokator i panna sie chociaz wyniesli.