Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly dylemat_09

Studiować czy nie?

Polecane posty

Gość maly dylemat_09

Mam maly problem, otoz mam 26 lat i chcialabym zaczac studia zaoczne, boje sie ze jestem za stara, i wogole wypadlam z toku nauki. Jednak mam jeszcze inny problem otoz, zawsze mialam problem z zobowiazaniem sie do czegos i mysl o tym ze 3 lata bede musiala spedzic w jednym miescie przeraza mnie:/ Do tego od 7 lat przebywalam za granica i przeraz mnie mysl ze jesli sie zobowiaze, to nie bede mogla wyjechac. Z drugiej strony zas bardzo chce isc na studia. Nie wiem co robic:(

Gość Love trainer
Ja w wieku 26 lat zaczelam drugie studia za granica. zrobilam trzyletni licencjat z ksiegowowsci a teraz przyuczam sie do wolnego zawodu z zakresu ksiegowosci. jak zdam egzamin bede miala uorawnienia do egzaminu.

Gość weronnika paazurek
Ja mam 25 lat skonczze w listopadzie.Ale marzy mi sie isc na studia.I wiem ze pojde ale dopiero za rok czyli jak bede miala 26 lat.W tym roku niedam rady finansowo.

My za Ciebie nie podejmiemy decyzji :o Ja Ci powiem tylko tyle, że na studia jak najbardziej nie jest za późno. Ja chodzę na dzienne a ze mną chodzi do grupy kobieta co ma ponad 30 lat. ;)

Gość grenadinne
studia leca szybko. od sesji do sesji. ja sie teraz czuje, jakbym byla po pierwszym roku dopiero - wszystko wydaje mi sie nowe i nieznane... dziekanat przeraza... az dziw, ze to nie pierwszy rok, tylko piaty...i to w dodatku sam koniec piatego :D:D tak wiec tymi 3 latami w jednym miejscu nie ma co sie przejmowac. zreszta pamietaj - studia to nie podstawowka - nie musisz ich skonczyc. jesli stwierdzisz, ze to nie dla ciebie, to rzucasz i po klopocie. jedyne, co wtopisz - to kasa, ktora wplacilas na czesne.

Gość ludzie ....
nad czy się zastanawiacie ,ja mam 46 lat i chcę do liceum od września startowac a potem na studia

Gość nie studjuj....
bo kto robił bedzie ?

Gość maly dylemat_09
dzieki dziewczyny, podnioslyscie mnie na duchu :)

Gość Wsparcie 93
Na studia szybko myk myk ;* :)

Gość maly ksiaze ale pierdoły
jak Ci się nie spodoba to po prstu przerwiesz. 2 lata temu skończyłam dzienne, w tamtym zaczęłam zaoczne ale zrezygnowałam bo nie miałam na nic czasu bo miałam zjazdy co tydzień i nie podobała mi się uczelnia. od października zaczynam inne. byłam na roku z dziewczyną, która co tydzień przylaywała z anglii na zjazdy. to się nazywa zacięcie:)

Gość a dlaczego zaraz
Studiowac.

Gość maly dylemat_09
Maly ksiaze a co to za uczelnia byla? bo widze ze tu tez zjazdy co tydz na ta na ktora aplikuje i nie bardzo mi sie to widzi:/ Bylam pewna ze na zaocznych zjazdy powinny sie odbywac co 2 tyg i tak jest wszedzie? Jak to mozliwe ze zjazdy moga byc co tydzien?