Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derim

polska to kraj desperatów

Polecane posty

Gość derim

tak mi sie wydaje ze w polsce co 3 osoba cierpi na depreche albo ma jaka nerwice ludzie sa spieci smutni, wiem martwia sie o prace ale gdzie sie nie pojedzie to ludzie maja wiecej luzuz nawet bliscysasiedzi czesi skad sie to bierze do cholery

tak.. lepiej zeysmy byli tacy plytcy jak amerykanie i anglicy... nie wiesz co gadasz kobieto.

Gość derim
bylam w angli plytcy ? wiesz wolalbym byc plytka jak oni i nie miec tyle dylematow co pzrecietny polak, u nas nawet gimnazjalisci juz sa znerwicowani oni nie sa plytcy oni sie poprostu tak nie umartwiaja, polska mesjasz naroddow bleble

bzdura. bycie plytkim to najgorsza rzecz ktora moze sie stac czlowiekowi, jako istocie duchowej, wole miec tak jak mam ale przezywac zycie pelniej, z euforia i depresja, niz miec zycie mile acz mialkie.

cóż, nerwice i depresje to choroby cywilizacyjne... stereotypem jest, że tylko w polsce są tacy ludzie.

Gość derim
szcerze depeche- chrzanisz zobaczymy gzdie skonczysz z tymi idealami oby nie na kafe

Jesli chodzi o Anglikow to wg statystyk ponoc czesciej cierpia na depresje niz Polacy. Czy sa bardziej plytcy? Nie wiem jak to zmierzyles/as depeche15. Sa rozni Anglicy/ Amerykanie i rozni Polacy.