Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronnika paazurek

Dlaczego tak sie dzieje?????Powiedzcie mi?????????

Polecane posty

Gość weronnika paazurek

Ale o to chodzi ze rozmawiamy ze soba od tygodnia na gg i fajnie nam sie rozmawia.Wczoraj mielismy 1 spotkanie ale bylo tzw " porazka" ja niepotrafilam sie otworzyc, on tez, niepotrafilismy nawiazac dluzszego dialogu.Bliysmy na spacerze.Ale juz wieczorem dalej rozmawialismy na gg i jest ok.On mowi ze mu sie podobam.Umowilismy sie na jutro na spotkanie i cche na nie isc.Ale boje sie ze bedzie tak jak wczoraj.Znow cisza.Dzis tez rozmawialismy na gg i tez było ok.Dlaczego tak jest.Na gg jest ok a w realu nam niewychodzi????????????

Gość kurdddeeee
ja mam to samo. nie martw sie :(

Gość Akadmia pana kleksa
a jakie masz prawdziwe oczekiwania? Chcialabys gopocalowac, a moze od razu sie z nim piescic i seks? Jak sie macie ku sobie to czym sie martwisz, pierwszymi spotkaniami? Po prostu dajcie sobie czas, albo idzcie na zywiol. Zreszta tak jest w wiekszosci przyapdkow.

Gość weronnika paazurek
I jak radzisz sobie z ta sytuacja???????Wydaje mi sie milym sympatycznym chlopakiem.Ma 25 lat tyle co ja.A ja lubie facetow starszych odemnie.

Gość weronnika paazurek
Ja nie mysle o całowaniu z nim a o seksie niewspomne.Raczej on mnie niepociaga fizycznie.Bardziej traktuje go po kolezensku niz cos wiecej.Lubie go.

Gość po prostu bądz sobą
zwyczajnie powiedz mu, ze jestes trochę speszona. to powinno sprawic, ze chłopak trochę się otworzy i sprobuje cię osmielic

widocznie to nie TO... ja pisałam z chłopakiem ale sms-y potem sie spotkalismy kilka razy teraz jetseśmy razem ponad rok... czyli to jest TO

Gość weronnika paazurek
HxD- a u ciebie jak było?Jakie byly 1 spotkania?Moze masz racje ze to niejest to

pierwsze spotkanie to był romantyczny spacer już po zachodze słońca... chodziliśmy rozmawialiśmy o błachostlach taki codziennych rzeczach, o swoich upodobaniach... było zdenerwowanie, podekscytowane, też treoche zawstydzenie i w ogóle ale razem chcieliśmy sie lepiej poznać i utrzymac taznajomość wiec rozmowa jakoś szła...

Gość weronnika paazurek
U mnie jest torszke inna sytuacja bo ja mam male dziecko.4 miesieczna coreczke.I jemu to niepszeszkadza ze mam dziecko.Ja niedawno zakonczylam swoj zwiazek, rozstalam sie z ojcem dziecka i czuje ze niejestem gotowa na spotkania z facetem.Po naszym 1 spotkaniu napisal mi " ze chyba sie tobie niespodobalem"i " ze ja mu sie podobam.I ze sie bardzo cieszy ze nas poznal".Jutro jestesmy umowieni na spotkanie.O to chodzi ze ide na nie z dzieckiem i jemu to nieprzeszkadza.Mimo tego ze nasze 1 spotkanie bylo niezabardzo udane poprzez ta cisze.To on nadal cche sie ze mna spotykac.Nawet dzis chcial sie spotkac ale ja niemoglam.

cos mi się wydaje że znalazłas odpowiedniego faceta... przed spotkanie pomyśl o czym moglibyscie porozmawiać.. jakieś tematy... może jakie potrawy lubicie jakieś sytuacje śmieszne z dawnych lat np. w szkole coś o dziecku powiec ze nie wiesz co mówić bo cie onieśmiela i wogóle

Gość weronnika paazurek
Dlaczego myslisz ze spotkalam odpowiedniego faceta????????Jesli chodzi o urode to raczej nie jest przystojniakiem ale mysle ze ma jednak w sobie to cos.Jest bardzo spokojny , mily sympatyczny chlopak.Jak dla mnie za spokojny.Ja mialam w swoim zyxciu 2 facetow.1- lewe rece do pracy, pijak i narkoman i bił mnie 2- ojciec malej pijak, dupek uzalajacy sie nad soba ( kazdego dnia bolalo go co innego), damski bokser, nerwowy, cham.A ten jest zupelnie inny.

Gość weronnika paazurek

Gość rron
ciesz sie ze jakis cie chce pomimo dziecka

Gość weronnika paazurek
A co jestem gorsza bo mam dziecko???????????

Gość rron
oczywiscie, myslisz ze ktos lubi nianczyc cudze dzieci ? raczej niewielki procent

Gość weronnika paazurek
To moze najlpeij zamkne sie w domu i wogole niebede wychodzic,A jak pojawi sie na mojej drodze facet , ktoremu sie podobam.Pokaze tabliczke " jestem nic niewarta mam dziecko"

Gość rron
samej matce z dzieckiem jest po prostu duzo ciezej kogo znalesc

Gość rron
co nie oznacza ze masz sie zamknac w domu

weronnika paazurek olej takie posty, nie warto się denerwować ;) prawdziwy facet zaakceptuje kobietę z dzieckiem, mało tego, pokocha je i jeszcze zrobi z Tobą własne :P

Gość weronnika paazurek
Nie łatwo przejsc obok tych slow obojetnie.Ja mam niskie poczucie wlasnej wartosci i wiem ze juz zawsze bede samotna mama.

no to zle że masz takie podejście, a dużo zależy też od niego. Poza tym ten facet się Tobą interesuje i wie, że masz dziecko. To, że nie potraficie ze sobą rozmawiać to kwestia czasu, gg a na real to zupełnie coś innego. Z czasem bedziecie bardziej wyluzowani

Gość rron
nie ma to jak domalowywanie ideologii, uwaga panowie jezeli chcecie byc prawdziwymi facetami musicie poznac matke z dzieckiem

rron nie ma to jak mieć mózg, a nie potrafić za pomocą jego interpretować treści. Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem. Chodzi o to, że jak facet pozna kobietę, zakocha się, czy tam zauracza na poczatku i nagle dowiaduje się, że ona ma dziecko i wycofuje się to jest dupkiem ;) dla mnie bynajmniej, a przecież dużo jest takich sytuacji. Nie pisałam o tym jak ma wyglądać prawdziwy facet, odniosłam się tylko do tej sytuacji to po drugie.

Gość rron
dupkiem ? nie kazdy musi akceptowac dziecko poza tym uwazam, ze nie wporzadku jest gdy kobieta "zapomina: powiedziec o dziecku

Gość ...ale
Ona nie zapomniała a On to akceptuje, więc o co chodzi?

Gość rron
spytaj sie autorki ;)

Gość weronnika paazurek
ja mu o dziecku powiedzialam od razu i on cche sie spotykac.

Gość weronnika paazurek
Na gg mam tylko numer do Lecha Wałęsy :classic_cool: