Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika 33

kleik czy kaszka?

Polecane posty

Gość Nika 33

drogie mamy proszę o odpowiedź: co podawać 7 mesięcznemu dziecku - kaszkę czy kleik? czy kaszki sa faktycznie bardziej tuczące? i czy to prawda, ze jednak zdrowsze i bardziej odzywcze? tj zawieraja wiecej witamin i skladnikow mineralnych? dodam,ze corka to raczej glodomorek - grubasek ( ma 7 miesiecy i wazy 9kilo) i nie chcialabym jej dodatkowo podtuczac. Z gory dziekuje za odpowiedzi

moja ma 7 miesiecy i waży 10 kg :) i wcale grubaskiem nie jest. jest wysoka bardzo, ubranka na 80 i 86 do butli dodaję jej 3 miarki kleiku zeby zagęścic a w południe je kaszkę owocową

Gość kurczeeeeeeeeeeeee
duże macie te dzieciaczki. moja ma 2 lata i 2 miesiące a waży 13 kg i ma 92 cm wzrostu a wygląda dość pulchnie.....

co zrobic. ja duża (178cm) tata jeszcze wiekszy (193) to i dziecko wielkie grunt, że grubaskiem nie jest :) ale wczoraj spotkałam kolezanke z 2 tygodnie młodszą córeczką to moja jest prawie 2 razy dłuższa!

Gość mój synek ma 11 miesięcy
kaszki je od kiedy skończył 6 miesięcy (teraz dwa razy dziennie) i niestety wciąż nie przybiera na wadze więcej, bo waży około 8800 g, a jest raczej przeciętnego wzrostu około 77 cm

ja podaję kleik wieczorem. ale robię taki gęsty żeby mógł łyżeczką zjeśc, bo z butelki nie ruszy :P jest duży, waży jakieś 9,5 kg i mierzy ok 77 cm. jest pulchniutki, zwłaszcza pucki ma duże, ale ja uważam że takie maluszki mogą byc pulchne jak zacznie biegac to zrzuci :) mój synek ma....- a próbowalaś dac sinlac - taka kaszka dla alergików, bardzo tucząca.

Gość Nika 33
dzieki za odpowiedzi. A moglybyscie jeszcze napisac jak wyglada jadlospis waszych pociech? Mea a u nas istna paranoja - ja 163 cm i 56 kilo. maz 175cm i tezdo patanow nie nalezy a Mloda taki smok wielki urosla. A sinlacu tez slyszalam, ze strasznie tuczacy