Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasssssskaaaa

Co wy byście zrobiły?

Polecane posty

Gość grubasssssskaaaa

bo zdaje sie ze jestem w martwym punkcie moj chlopak chce zbeym schudła, mowi ze ze względu na moje zdrowie ale czasami nie wydaje mi sie, ze o zdrowie mu chodzi.. a ja mam nadwage ale nie narzekam na moje cialo, lubie jesc i gotowac dla nas obojga, on na codzien nic mi nie mówi, czasami powie" mialas sie odchudzac" z usmiechem a potem kupuje mi czekoladki i lody :o ja mimo tego ze lubie siebie to sa dni ze czuje sie fatalnie nieatrakcyjna i wtedy nachodza mnie straszne kompleksy, wszystko zwalam na wage chcialabym zeby mnie kochał taka jaka jestem i wiem ze mnie kocha a z drugiej strony chce mu sie podobac a skoro on mowi zebym schudla....to widocznie nie kocha mnie taka jaka jestem zas zinnej strony jak widze jak rozmawia z jakas szczuplą laska to mnie zazdrosc zzera jak sobie przypomne o tym.. ciezko mi zniesc ze ona moze mu sie wizualnie podobac:o jestemy razem juz 6 lat wiec kupa czasu mam malego dola wiec musialam sie wyzalic, sorki

Gość interesant
a ile wazysz?

Gość mlodakobitajestemO
jeżeli masz dużą nadwagę... może mogłabyś pokazać fotkę samej figury? faceci zwykle wolą szczupłe kobiety, więc nie dziw mu się... ja na ejgo miejscu pewnie też bym powiedziała swojej kobiecie to, gdyby miała nadwagę, a byłabym z nią 6 lat..wtedy wie się co i jak można powiedzieć... i ważna rzecz...gdy zaczeliście ze soba byc...bylas szczupla, czy rowniez z nadwaga?

Gość Antyfan Misia Dżeksona
Jebnij mu z liścia jak znowu będzie marudził.

Gość dramat i masakra
co to za fiksacja z tym kochaniem jakim się jest:O jak powiesz że chcesz skoczyć z mostu to on ma cię nie powstrzymać bo ty taka szalona jesteś i w ogóle krejzi:O po pierwsze pomyśl o tym jako czymś dla siebie....nie żyjemy w epoce lodowcowej i zbędny tłuszcz jest ci na nic nie potrzebny a na przyszłość sama możesz docenić że nie nosisz ze sobą zbędnego balastu:O po pierwsze ZDROWIE po drugie samopoczucie...bo jednak nie jesteś taka pewna swej atrakcyjności w obecnej formie po 3 danie do zrozumienia partnerowi że jak się odchudzamy to się odchudzamy "razem" tzn on ci pomaga a nie kupuje lody czy wpierdala czipsy na Twoich oczach... powodzenia zrób to dla siebie

Gość Anureektyczka bis
Jak bym była taka gruba to bym się powiesiła i to na drzewie nad wodą.Gdyby gałąź nie wytrzymała to przynajmniej może bym się utopiła

Gość choholudek
do autorki Ja na Twoim miejscu zebrałabym się w sobie i spróbowała schudnąć...jeżeli piszesz, że nie masz takiej sporej nadwagi to wystarczy, że byś zgubiła parę zbędnych kilogramów... to wcale nie jest dużo...W Twoim przypadku za pewne wystarczyło by rzucić parę niewłaściwych nawyków...W skali miesiąca jesteś w stanie schudnać np. z 4kg...Także nie jest to wcale taki długi okres czasu...Zyskałabyś większą pewność siebie...wzrosła by Twoja samoocena...a facet z powrotem by był w Tobie zakochany jak młodzieniaszek ;) byś mu zaimponowała uporem i konsekwencją :) pozdrawiam =]

zgadzam się z wypowiedzią powyżej:) będzisz się czuła atrakcyjniejsza

Gość Paulka ANKKA
Ale ona pisala ze lubi siebie tylko czasami jak ma dola to nie lubi

Gość bzdury gadam
ja bym nie mogla byc gruba.i odchdzualabym sie glownie zeby czuc sie atrakcyjna,zwlaszcza dla mojego faceta.

Gość niki....
dziewczyny to nie jest miejsce na słowa'ja bum nie mogła byc gruba etc."mamy pomóc autorce a nie marudzić.Ja myśle ze musisz sie zaprzeć i schudnać i dla siebie i dla niego,zaskoczyć go.A uwierz mi ze będziesz sie lepiej czuła sama ze sobą....:)trzymam kciuki...

będę szczera! zrzuć 4, 5 kg (to nie jest trudne) i zobacz czy czujesz się bardziej komfortowo i atrakcyjnie Do dzieła!